fbpx

Λαμία – Κηφισιά 4-1: Τρεις Ισπανοί έφεραν τούμπα το ματς (video)

Τεσσάρα για τη Λαμία

Με σκόρερ τρεις Ισπανούς ποδοσφαιριστές της, τους Σιμόν, Μαρτίνεθ και Καρλίτος, και τον Μάλτσι η Λαμία διέλυσε με ανατροπή την Κηφισιά (4-1) και μείωσε την απόσταση από την 6η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στο πάτο της Σούπερ Λίγκας και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, καθώς η άμυνα τους κάνει παιδικά λάθη.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα του ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Στο 5’ σέντρα – σουτ του Μασούρα δεν απείλησε την εστία του Κοσέλεφ και στο 12’ άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική σέντρα του Γκόμπελιτς, ο Τεϊσέιρα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Λαντρ κι αυτός με σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ (0-1).




Στο 15’ ο Καρλίτος δοκίμασε το πόδι του, αλλά ήταν άστοχος. Στο 23’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ ανάμεσα στο κέντρο και την μεγάλη περιοχή, ο Τεϊσέιρα έδιωξε την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Σιμόν. Κι αυτός έπιασε σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Πέιου και κατέληξε στα δίχτυα (1-1).




Στο 31΄ο Νούνιες σούταρε με καλές προϋποθέσεις, αλλά ήταν άστοχος. Την ίδια τύχη είχε στο 33’ κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Η Λαμία ανέβασε στροφές και στο 39’ πέτυχε την ολική ανατροπή στο σκορ. Ο Ακούνια με κεφαλιά έβγαλε τον Μαρτίνεθ απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο και με σουτ τον νίκησε για το 2-1.




Στο 43’ ο Μπιφουμά «σέρβιρε» στον Μασούρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο.




Στο 49’ ο Μπιφουμά κουβάλησε την μπάλα, πέρασε κάθετη πάσα στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κοσέλεφ. Δεύτερη χαμένη ευκαιρία για την Κηφισιά που θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο 55’ σέντρα – σουτ του Αμαράλ, ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό έγινε το 3-1.




Ο Πέιος εκτέλεσε απρόσεχτα φάουλ έξω από την περιοχή της ομάδας του προς τον Λαντρ, ο Καρλίτος έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1. Στο 72’ σέντρα του Γκόμπελιτς, κεφαλιά του Οζέγκοβιτς, άουτ η μπάλα.

Στο 76′ δυνατό σουτ του Τζανδάρη, έβγαλε με δυσκολία ο Αναγνωστόπουλος, ο Σιμόν έπιασε σουτ στην κίνηση και ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 78’ ο Αναγνωστόπουλος νίκησε σε τετ α τετ τον Τσιλούλη και στο 79’ ο Ιπαλίμπο αστόχησε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Στο 87’ ο Τόσιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Μάλτσι πετάχτηκε ανάμεσα σε Λαντρ και Τεσέιρα, και με προβολή έκανε το 4-1.




Γκολ: 23’ Σιμόν, 39’ Μαρτίνεθ, 56’ Καρλίτος, 87’ Μάλτσι /12’ Λαντρ

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδαίας)

Κίτρινες: Νούνιες /Σολόα

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (91’ Τερεζίου), Τζανδάρης, Νούνιες (83’ Στάνκο), Μαρτίνεθ (79’ Τόσιτς), Ακούνια (70’ Σίντκλεϊ), Καρλίτος (83’ Μάλτσι).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46’ Σάντος Ματέους), Γκόμπελιτς, Λαντρς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61’ Σολόα), Ιπαλίμπο (81’ Ιλιεφ), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφούμα, Οζέγκοβιτς.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο