fbpx

Έτσι ο Άρης μπορεί να στείλει έναν εκ των big 4 εκτός Ευρώπης!

ΑΡΗΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

Νέα δεδομένα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και υπαρκτό κίνδυνο να μείνει εκτός Ευρώπης όποιος εκ των big 4 λόγω της πρόκρισης του Άρη.

Στην τελική ευθεία μετά τα χθεσινά ματς μπήκαμε στο Κύπελλο Ελλάδος. Αίσθηση έκαναν οι προκρίσεις του Παναθηναϊκού και του Άρη απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Και αν ο πρώτος είναι στις ομάδες που βρίσκονται σε θέση που τον στέλνει Ευρώπη ο δεύτερος μπορεί να… κλέψει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια στέλνοντας έναν εκ των big 4 εκτός.

Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής θα παίξει στο Champions League, ο δεύτερος ή ο Κυπελλούχος θα είναι στο Europa League, και ο τρίτος και ο τέταρτος Europa Conference.

Άρα στην Ευρώπη του χρόνου θα παίξουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος ή οι τρεις πρώτες και η ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο.

Αυτή την στιγμή οι «κίτρινοι» έχουν ένα μονοπάτι στα μέτρα τους που μπορεί να τους στείλει ακόμα και στον τελικό, που αν τον κατακτήσει θα τον στείλει στην Ευρώπη.

Έτσι η τέταρτη θέση δεν θα δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο με τον Ολυμπιακό αυτή την ώρα να είναι αυτός που βρίσκεται στην διακεκαυμένη ζώνη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο