fbpx

«Ανατροπή με Αλ Μουσράτι, μένει στην Μπράγκα»

ΑΛ ΜΟΥΣΡΑΤΙ ΜΠΡΑΓΚΑ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «A Bola» υπάρχει ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της απόκτησης του Αλ Μουσράτι από τον Ολυμπιακό.

Ο Λίβυος μέσος φαίνεται πως θα παραμείνει στην Μπράγκα και έτσι ο Ολυμπιακός κοιτάει πλέον άλλες λύσεις με μια από αυτές να είναι του Αντρέ Όρτα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

«Ο Αλ Μουσράτι, για τον οποίο φήμες ανέφεραν ότι θα υπήρχε ήδη καταρχήν συμφωνία μεταξύ του παίκτη, της Μπράγκα και του Ολυμπιακού του Κάρλος Καρβαλιάλ δεν βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση με κανέναν σύλλογο στην τρέχουσα μεταγραφική αγορά.

Ο 27χρονος μέσος αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό και σύντομα αναμένεται η επιστροφή του στις προπονήσεις αλλά και τις επιλογές του Αρτούρ Χόρχε, και θα μπορούσε να είναι παρών ακόμη και στο «final four» του Λιγκ Καπ, στη Λεϊρία.

Να θυμίσουμε ότι ο Λίβυος παίκτης έμεινε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, μετά τον τραυματισμό στο γόνατο , στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Αλ Μουσράτι επέστρεψε στη σύγκρουση του Champions League με τη Νάπολη στις 12 Δεκεμβρίου και τραυματίστηκε ξανά, αυτή τη φορά ήταν ένας μυϊκός τραυματισμός. Έκτοτε έμεινε εκτός επιλογών του προπονητή της Μπράγκα, έχοντας και πάλι χωρίς να αγωνιστεί για περισσότερο από ένα μήνα.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο