fbpx

Κηφισιά – ΟΦΗ 1-1: Με άγχος στα προημιτελικά η κρητική ομάδα (video)

ΟΦΗ ΓΚΟΛ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου είχε νικήσει στο «Γεντί Κουλέ» με σκορ 3-1 την Κηφισιά και σήμερα… έπαιξε με τη φωτιά.

Στη ρεβάνς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0, έχασαν ευκαιρίες για να πάνε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά τελικά η κρητική ομάδα ισοφάρισε στο 93’ με πέναλτι και προκρίθηκε. Οι Κρητικοί είχαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο εντός έδρας 3-1 με το οποίο είχαν επικρατήσει.

το πρώτο ημίχρονο η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ. Στο 23’ ήταν η πρώτη τελική στο παιχνίδι με το μακρινό σουτ του Μπάκιτς να καταλήγει άουτ.

Στο 28’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, ο Ριέρα έκανε το σουτ, χωρίς να βρει στόχο. Νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 30’. Ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά νικώντας τον Νικοπολίδη, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Κηφισιά ήταν στο 36’. Ο Τετέι μέσα στην περιοχή τροφοδότησε τον ελεύθερο Αντερέγκεν, ο οποίος ωστόσο έχασε το κοντρόλ. Στο 43’, μετά από συνεργασία Λάρσον – Μπάκιτς, ο Μαυροβούνιος σούταρε, χωρίς να απειλήσει.

«Ψηνόταν» το γκολ

Στο 54’ κάθετη πάσα του Κωνσταντακόπουλου, ο Αντερέγκεν εκτέλεσε μετά από ντρίμπλα, αλλά δεν νίκησε τον Μπάουμαν. Στο 56’ ο Κωνσταντακόπουλος έβγαλε σέντρα και ο Αντερέγκεν αστόχησε με κεφαλιά.

Το γκολ ήταν θέμα χρόνου για την Κηφισιά και ήρθε στο 59’. Ο Τεττέι έφυγε στην πλάτη του Πασαλίδη, κλείστηκε από δύο αντιπάλους και έσπασε την μπάλα στον Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή (1-0).




Στο 71’ η Κηφισιά έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Μασούρας γύρισε στον Κωνσταντακόπουλο, αυτός έκανε δυο ντρίμπλες και σούταρε άουτ.

Πέναλτι

Στο 92’ ο Παρράς ανέτρεψε τον Μπάκου και στο επόμενο λεπτό ο Λουίζ Φελίπε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1.




Γκολ: 59’ Κωνσταντακόπουλος /93’ πεν. Φελίπε

Διαιτητής: Μ. Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Αντερέγκεν, Ιπαλίμπο, Μασούρας/ Μπάκου

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Παρράς, Σμπώκος, Βαφέας (46’ Τεξέιρα), Σπίνος, Σολόα (71’ Ιπαλίμπο), Αντούνες, Κωνσταντακόπουλος, Ίλιεφ (62’ Μασούρας), Τεττέι (62’ Μπιφουμά), Αντερέγκεν

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης (68’ Λαμπρόπουλος), Αμπάντα, Γκαγέγος, Γκλάζερ, Μπάκιτς (68’ Νέιρα), Ριέρα (46’ Μπάκου), Μοσκέρα (80’ Μεγιάδο), Ντίκο (68’ Φελίπε).

**Στους «8» ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο