fbpx

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος στους «8» (4-0 την ΑΕΛ) και περιμένει τους «αιώνιους» (video)

Eύκολα προκρίθηκε ο Ατρόμητος

Με άνετη νίκη 4-0 επί της ΑΕΛ, ο Ατρόμητος σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Λάρισα, πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας εκεί που θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, που παίζουν αύριο στο Νέο Φάληρο (1-1 το πρώτο παιχνίδι).

H ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία και απείλησε τους γηπεδούχους με τους Ογκμπόε και Ουατάρα. Ο Ατρόμητος φάνηκε στο ματς μετά το 20’ και κατάφερε στο 39’ να ανοίξει το σκορ. Εξαιρετική συνεργασία Αντζιέλσκι, Βρακά και Κουέν, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Τριμμάτης νίκησε από κοντά τον Σουλούκο για το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 24χρονου εξτρέμ στην 5η του συμμετοχή με τον Ατρόμητο.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι (δεν υπήρχε VAR στο ματς) που έκανε ο Γιανναράκης και ο Αντζιέλσκι που το εκτέλεσε, ευστόχησε κι έκανε το 2-0 (50’).




Και λίγο αργότερα (56’ η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κ. Παπαγεωργίου με 2η κίτρινη, καθώς ο Βάτσιος θεώρησε (κακώς) ότι έκανε θέατρο για να κερδίσει πέναλτι…




Το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, αφού οι φιλοξενούμενοι με παίκτη λιγότερο θα έπρεπε να φτάσουν σε ανατροπή του σκορ για να προκριθούν, κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Η ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκε στο 79’ για πέναλτι σε κράτημα του Τσακμάκη στον Θ. Παπαγεωργίου και στο 84’ ο Τσακμάκης με κεφαλιά από κόρνερ του Κούντε έκανε το 3-0. Η ΑΕΛ παραιτημένη δέχθηκε και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις (93’) από τον Βέργο που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Ατρόμητο.

Ο διαιτητής Βάτσιος «κιτρίνισε» τους Κ. Παπαγεωργίου (δύο), Ουατάρα, Γιανναράκη, Ιμερέκοβ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (72’ Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης (81’ Βαλέντσια), Κουέν (57’ Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72’ Βέργος), Βρακάς (57’ Ντιρκς).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Πλέγας (63’ Αντράδα), Μαυρίας (85’ Βλιόρας), Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (63’ Στίνα), Ουατάρα (63’ Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63’ Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο