fbpx

Ίλιτς: «Θα δώσουμε τα πάντα με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό…»

Ο Ίλιτς στο ματς με την ΑΕΛ

O Aτρόμητος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ΑΕΛ και ο Σάσα Ίλιτς δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική ενάντια σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Σέρβος τεχνικός ανέφερε ότι το 4-0 κόντρα στους «βυσσινί» ήταν υπερβολικό σκορ με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι λογικό να είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, είναι σημαντική η πρόκριση στην επόμενη φάση, κάναμε το χρέος μας. Το σκορ είναι μεγαλύτερο απ’ όσο θα έπρεπε με βάση την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς.

Όλος ο κόσμος ξέρει ότι φαβορί δεν θα είμαστε εμείς με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά να είναι όλοι σίγουροι ότι η ομάδα μου θα δώσει τα πάντα. Οι νέοι Έλληνες παίκτες μας είναι πολύ καλοί, έχω ένα ρόστερ που είναι πλήρες, πρέπει να χρησιμοποιώ όλους τους παίκτες. Ο Τριμμάτης, ο Καραμάνης, ο Πομόνης έδειξαν καλά στοιχεία, εάν και δεν έχουν παίξει πολύ. Θα συμβεί αυτό στα επόμενα μαζεμένα ματς, θα παίξουν όλοι», είπε ο Ίλιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο