fbpx

Super League 2: Νίκησε τον Ολυμπιακό Β’ στα τελευταία λεπτά ο Ιωνικός, Χ για ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλή (video)

Νίκη για τον Ιωνικό

Δύο αγώνες έγιναν τη Δευτέρα (15/1) για το πρωτάθλημα της Super League 2 και στο γήπεδο της Νεάπολης ο Ιωνικός κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον Ολυμπιακό Β’ για τη 14η αγωνιστική του 2ου (Νοτίου) ομίλου.

Ο Σαλαζάρ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 87′ χάρισε το τρίποντο στους Νικαιώτες, που με 25 βαθμούς ανέβηκαν στην 3η θέση, όντας στο -5 από την πρωτοπόρο Καλλιθέα και στο -4 από τα Χανιά.

Οι «ερυθρόλευκοι», από την πλευρά τους, μετρούν 11 πόντους στην 9η θέση της κατάταξης, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.




Για τη 17η «στροφή» του 1ου (Βορείου) ομίλου ΠΑΟΚ Β’ και Ηρακλής έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τον Σπυράκο να ανοίγει το σκορ στο 26′ με σουτ, για να ισοφαρίσει ο «Γηραιός» με την κεφαλιά του Δοϊρανλή στο 48ο λεπτό.

Στην 7η θέση ο Ηρακλής με 18 πόντους και ακολουθεί ένα σκαλί πιο κάτω στην κατάταξη η ομάδα Β’ του «Δικεφάλου του Βορρά» με 17 βαθμούς.




IΩΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ 1-0

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χριστοδουλής, Ιμεραλιλάι (75′ Οικονομόπουλος), Τασούλης, Κάνσολα (61′ Σερπέζης), Ντάουντα, Γιακουμάκης (75′ Λινάρδος), Γκίνη (46′ Οικονομίδης), Σόουζα, Γκαρντάφσκι (61′ Σαλίνας), Ζάχαβι, Σαλαζάρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Φαντιγκά (19′ λ.τ Μαρίνος), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (73′ Μαυρουδής), Κουτσίδης, Κεραμίδαςς, Κεϊτά, Μουζακίτης, Κωστούλας, Αργυρίου.

ΠΑΟΚ Β’ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1

ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Κιτσάκης (80′ Τσοπούρογλου), Κωττάς (46′ λ.τ Παναγιώτου), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (55′ Τσίκος), Γκούμας (67′ Ρούμιαντσεβ), Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς (80′ Γκιτέρσος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Σιούτας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο, Πατράλης, Δοϊρανλής (59′ λ.τ Σίλβα), Χειρίτραντας, Σπυρίδης (83′ Κωστόπουλος), Κούστα (66′ Κουντουριώτης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο