fbpx

O Oλλανδός Χίγκλερ στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Νταμπάνοβιτς στο Άρης-ΑΕΚ

Ο Χίγκλερ διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ

Τους διαιτητές για τους αγώνες Κυπέλλου του τριημέρου 16 με 18 Δεκεμβρίου έκανε γνωστούς η ΚΕΔ τη Δευτέρα (15/1) και στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα σφυρίξει ο Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ.

Ο Ολλανδός ρέφερι προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, έχοντας βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ και 4ο τον Διαμαντόπουλο, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Ολλανδός Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Στο Άρης-ΑΕΚ επιλέχθηκε ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς, που τα είχε κάνει… θάλασσα στο περσινό ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 για τα play off τoυ πρωταθλήματος, με βοηθούς τους Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς, 4ο τον Πολυχρόνη και στο VAR τους Ζέμπετς, Φωτόπουλο.

Το Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Τσέτσιλας (Στάικος, Χριστάκογλου, 4ος Κατοίκος, VAR: Ευαγγέλου, Απτόσογλου), ενώ στις άλλες τέσσερις αναμετρήσεις δεν θα υπάρχει VAR.

Στο Κηφισιά-ΟΦΗ θα σφυρίξει ο Ματσούκας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Βλάχος), στο Ατρόμητος-ΑΕΛ ο Βάτσιος (Σινιοράκης, Τριανταφύλλου, 4ος Ντάουλας), στο Καλλιθέα-Παναιτωλικός ο Ζαμπαλάς (Μωυσιάδης, Κόλλιας, 4ος Τσιμεντερίδης) και στο Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός ο Πουλικίδης (Σπυρόπουλος, Νιδριώτης, 4ος Τσιάρας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο