fbpx

Ο Έρικσον θέλει να κοουτσάρει τη Λίβερπουλ – Του κάνει το χατίρι η αγγλική ομάδα (video)

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον

Στιγμές που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός, αναμένονται στο άμεσο μέλλον με τη Λίβερπουλ να είναι έτοιμη να κάνει το όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον πραγματικότητα.

Ο 75χρονος προπονητής, αποκάλυψε πρόσφατα πως πάσχει από καρκίνο και έχει μπροστά του το πολύ έναν χρόνο ζωής, συγκινώντας τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Στη συνέντευξη όπου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Έρικσον ανέφερε ακόμα ότι ένα από τα πράγματα για τα οποία μετάνιωσε ήταν που στην καριέρα του δεν προπόνησε τη Λίβερπουλ. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σουηδός προπονητής είχε καθίσει στους πάγκους των Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ όπως και σε αυτόν της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Τα λεγόμενα του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, που σκέφτονται να προτείνουν στον Έρικσον να κοουτσάρει τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους Legends της αγγλικής ομάδας και σε εκείνους του Άγιαξ τον ερχόμενο Μάρτιο στο Άνφιλντ.

Ο ίδιος ο Έρικσον, μιλώντας στην αγγλική τηλεόραση, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Δεν ήξερα πως υπάρχει σκέψη από τους οπαδούς να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο. Ήξερα πως έχουν ένα φιλανθρωπικό ματς μπροστά τους, τον Μάρτιο. Και εγώ και ο γιος μου είμαστε προσκεκλημένοι για να δούμε το παιχνίδι.

Αυτό θα είναι ωραίο γιατί θα υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές εκεί. Αλλά να με βάλουν να είμαι προπονητής των παλαιμάχων της Λίβερπουλ; Όχι, δεν το έχω ακούσει αυτό το σενάριο. Αν μου το προτείνουν, φυσικά και θα το δεχτώ.

Θα ήταν όνειρο για μένα. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Δεν παραπονιέμαι όμως, είχα αρκετές καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, τόσο συλλόγους όσο και εθνικές. Είμαι ευτυχισμένος”.

Τόσο ο Έρικσον όσο και ο πατέρας του, όπως είπε πρόσφατα, είναι φανατικοί φίλοι των «κόκκινων»…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο