fbpx

«Σκόρπισε» τη Μπαρτσελόνα και σήκωσε το Super Cup η Ρεάλ (video)

«Σκόρπισε» τη Μπαρτσελόνα και σήκωσε το Super Cup η Ρεάλ (video)

Με το εμφατικό 4-1 επικράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Super Cup Ισπανίας και σήκωσε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στο KSU Stadium, στο Ριάντ.

Οι «μερένχες» δεν έδειξαν κανένα… έλεος στους αντιπάλους τους και άρχισαν το σφυροκόπημα από νωρίς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βινίσους Τζούνιορ, ο οποίος σημείωσε χατ- τρικ.

Μετά από μια εξαιρετική ενέργεια του Μπέλινγκχαμ, ο Βινίσους άνοιξε το σκορ στο 7ο μόλις λεπτό, αιφνιδιάζοντας τη Μπάρτσα. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 2-0 στο 10’ και σαφές προβάδισμα στην ομάδα του από πολύ νωρίς.

Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να πιέσουν και στο 33’ κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τρομερό σουτ του Λεβαντόφσκι. Όμως ο Βίνι δεν είχε… ολοκληρώσει το έργο του και έξι λεπτά αργότερα ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, σημειώνοντας το 3-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Έτσι, έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος παίκτης της Ρεάλ που σημειώνει χατ-τρικ κόντρα στην αιώνια αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τους Καταλανούς να πιέζουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 64’ ο Ροντρίγκο πέτυχε το 4-1 για τη «Βασίλισσα», ενώ η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αραούχο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 71’.

Για τους Μαδριλένους αυτό ήταν το 13ο τρόπαιο στη διοργάνωση, με την Μπαρτσελόνα μετρά ένα περισσότερο.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο