fbpx

Παναιτωλικός–Αρης 0-4: Υγιεινός περίπατος στο Αγρίνιο και περιμένει την ΑΕΚ (video)

Παναιτωλικός-Άρης

Το κάζο στην Τρίπολη από τον Αστέρα έγινε μάθημα στον Αρη που συνήλθε για τα καλά και αφού νίκησε στο ντέρμπι τον ΠΑΟΚ και πήρε ισοπαλία εκτός έδρας στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, σήμερα πέρασε με περίπατο από το Αγρίνιο (4-0 τον Παναιτωλικό) στην 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Αρης που ξεκίνησε με πολλές αλλαγές το παιχνίδι ήταν καλύτερος στο πρώτο 25λεπτο και προηγήθηκε στο 19′ με δυνατό σουτ του Τζούρασεκ και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Καπίνο. Στο 24′ μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 με τους Μενέντες και Φετφατζίδη. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παναιτωλικός αντέδρασε και απείλησε με τους Σενγκέλια και Πέρες ενώ στις καθυστερήσεις είχε τη μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Σενγκέλια από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έσωσε ο Ρόουζ που έβαλε τη κόντρα και έδιωξε σε κόρνερ προ του Χουτεσιώτη.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναιτωλικός κυριάρχησε στο γήπεδο σε μια προσπάθεια να βρει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, υποχρεώνοντας τον Αρη σε αμυντικό ρόλο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους στην άμυνα των γηπεδούχων και με αντεπιθέσεις απειλούσαν την εστία του Καπίνο, ο οποίος στο 65’ έσωσε στο τετ α τετ με τον Σουλειμάνοφ, ενώ στο 72’ ο Μαλής έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Φατόρε και στο επόμενο λεπτό ο Καπίνο έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ρόουζ, που βρήκε στη συνέχεια στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Το ξέσπασμα του Αρη καρποφόρησε τελικά στο 77’ όταν από συρτή μπαλιά του Φατόρε ο Σουλεϊμάνοφ από κοντά έκανε το 0-2 και καθάρισε το παιχνίδι. Αυτό ήταν το 3ο σερί ματς που σκοράρει ο παίκτης του Αρη.

Στο 89’ το σουτ του Σενγκέλια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 90’ ο Σαβέριο με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έγραψε το τελικό 0-3 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96′) ο Ζαμόρα με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 0-4.




Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης “κιτρίνισε” τους Μπρ. Ντουάρτε, Ντουκουρέ, Πέδρο, Μαλή.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μάλης, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας (70’ Μαυρίας), Πέρες (77’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (70’ Ντίας), Φ. Ντουάρτε (63’ Χουάνπι), Καρέλης (63’ Πέδρο), Σενγκέλια.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (56’ Μοντόγια), Τζούρασεκ (56’ Σουλειμάνοφ), Παναγίδης (67’ Σαβέριο), Φετφατζίδης (46’ Νταρίντα), Μενέντες (80’ Γκαρσία), Ζαμόρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο