fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Ρεάλ Μαδρίτης, χάντικαπ, Under και Over με 2.20

Κουπόνι Κυριακής: Ρεάλ Μαδρίτης, χάντικαπ, Under και Over με 2.20

Το κουπόνι της Κυριακής (14/01/24) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση. Στη Super League ξεχωρίζει το ντέρμπι, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα. Στη Serie A, η Μίλαν υποδέχεται τη Ρόμα. Στη Ligue 1, η Λιλ φιλοξενεί τη Λοριάν.

Λιλ – Λοριάν (14:00) 

Η Λιλ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και καλείται να αντιδράσει. Μετράει τρεις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η Λοριάν πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διαλύθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα της Μπρεστ. Αγνοεί το τρίποντο για οκτώ σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα έχει 2 ισοπαλίες και 6 ήττες!

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από τη Λιλ να πάρει μία πειστική νίκη. Ποντάρισμα στον άσο (1) με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στη Novibet.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (20:30) 

Η ΑΕΚ παραμένει αήττητη για 11 σερί αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αποτελέσματα που τη βρίσκουν στη 2η θέση, απέχει στο -2 από την κορυφή και τον σημερινό της αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από δύο φορές σε ισάριθμες (3) περιπτώσεις. Μετά από 17 φετινές αγωνιστικές έχει 40 πόντους και απολαμβάνει τη μοναξιά της 1ης θέσης.

Προγνωστικό: ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνθέτουν ισορροπημένο ντέρμπι, δύσκολα οι δύο ομάδες θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Επιλογή το Under 2.5 Goals με 1.70 απόδοση στο Pamestoixima.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (21:00) 
*Σε ουδέτερη έδρα

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στην παράταση με σκορ 5-3 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αποτέλεσμα που της έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Οσασούνα. Στις 11/01 επιβλήθηκε με σκορ 2-0, σημειώνοντας και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Σωστά μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, η φετινή συνολική εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης μας πείθει περισσότερο. Επιλογή ο άσος (1) σε τιμή 2.32 στη Stoiximan.

Μίλαν – Ρόμα (21:45) 

Η Μίλαν πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 3-0 την Έμπολι. Μετράει τρεις νίκες και παραμένει αήττητη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Ρόμα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Αταλάντα. Σε κάκιστο μομέντουμ, έχει ένα τρίποντο στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Μίλαν και Ρόμα προέρχονται από αποκλεισμό στο Κύπελλο Ιταλίας, καλούνται άμεση να βγάλουν αντίδραση. Σε τιμές ξεκάθαρου αουτσάιντερ αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο καλοπληρωμένο Over 2.5 Goals με 2.20 στην Bet365.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΗΓΗ: Sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο