fbpx

Φατόρε: «Με το πνεύμα του νικητή στο Αγρίνιο…»

Ο Φατόρε με τη φανέλα του Άρη

Τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ψάχνει ο Άρης στο κυριακάτικο (14/1, 15.00) ματς του Αγρινίου, με τον Βαλεντίνο Φατόρε να δηλώνει ότι η ομάδα του θα πρέπει να μπει με το πνεύμα του νικητή.

«Η ατμόσφαιρα είναι καλή στα αποδυτήρια μετά από τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα. Τώρα έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, μετά από αυτά τα δύο ντέρμπι, στα οποία η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της. Το ζήτημα είναι να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία και να συνεχίσουμε έτσι.

Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός στα τελευταία παιχνίδια του δείχνει πρόοδο και βελτίωση. Εμείς πρέπει να μπούμε με το πνεύμα του νικητή. Πρέπει να δείξουμε τα ίδια στοιχεία που δείξαμε στα δύο προηγούμενα ντέρμπι. Μόνο έτσι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε στη Νοva o Iσπανός δεξιός μπακ.

Ο Φατόρε ρωτήθηκε για το αν το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, απαντώντας σχετικά: «Σίγουρα αυτό κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο για εμάς. Πεινάνε για βαθμούς. Γενικώς, στο ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες που είναι χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα γρήγορα βρίσκονται ψηλά και το αντίστροφο. Εμείς πρέπει να παλέψουμε, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Έχουμε την στρατηγική μας και αυτήν πρέπει να υπηρετήσουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο