fbpx

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 1-0: Αγχωτική νίκη με γκολ στο 90’, πάτησαν εξάδα οι Αρκάδες (video)

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

Ο Βόλος έχασε αδιανόητη ευκαιρία στο 73’ (διπλό δοκάρι με τους Σιέλη, Ασλανίδη) και ο Αστέρας Τρίπολης με γκολ του Χουάν Μιριτέλο στο 90’ πήρε πολύτιμη νίκη και πλασαρίστηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πρέσαραν τους αντίπαλους αμυντικούς και μέχρι την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου είχαν τρεις τελικές με τους Λούνα (2’), Κόμπα (5’) και Ντέλετιτς (8’). 

Στο 9’ ο Παπαδόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. 

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες του Βόλου στο 15’. Ο Κρεσπί βρήκε ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε, χωρίς να βρει στόχο. 

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και ήταν κάκιστο κυρίως για τον Αστέρα. Στο 34′ κοντινή κεφαλιά του Μιριτέλο, μετά από σέντρα του Καρμόνα, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 42΄η μπάλα στρώθηκε στον Ζουγλή μετά από διώξιμο του Μύγα, αλλά το σουτ του νεαρού επιθετικού ήταν εντελώς άστοχο. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αστέρας έφυγε στην αντεπίθεση, η σέντρα του Καρμόνα δεν είναι καλή, αλλά η μπάλα έφτασε στον Γκος, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή μέσα στην περιοχή από τον Γκλάβτσιτς. Καίρια επέμβαση του Σέρβου μέσου, γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα. 

Χωρίς αλλαγές 

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι δύο προπονητές συνέχισαν με τις ίδιες ενδεκάδες. Στο 49’ ο Γκλάβτσιτς σέντραρε, ο Γραμματικάκης «κόλλησε», όμως κανένας επιθετικός του Βόλου δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίκτυα. 

Στο 55’ ο Μπαριέντος σέντραρε, ο Ασλανίδης πήρε την κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο. 

Στο 63’ γύρισμα του Καλτσάς, ο Κρέσπι ήταν έτοιμος να εκτελέσει, αλλά τελευταία στιγμή τον έκοψε ο Μύγας.

Στο τελευταίο 25λεπτο (με τις καθυστερήσεις) ο Μ. Ράσταβατς άλλαξε το σύστημα της ομάδας του σε 4-4-2 επιδιώκοντας να απειλήσει με δύο φορ, τους Μιριτέλο, Μάντζη. 

Διπλό δοκάρι 

Στο 73’ ο  Γκλάβτσιτς εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά, ο Σιέλης σε κενή εστία σημάδεψε το δοκάρι και στην συνέχεια ο Ασλανίδης με κεφαλιά την έστειλε για δεύτερη φορά στο δοκάρι! Απίστευτη ευκαιρία για τον Βόλο. 

Στο 80’ σουτ του Μάντζη, ο Κόστιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ και στο 89’ σέντρα Μουνάφο, κεφαλιά Καλτσά, άουτ η μπάλα. 

Γκολ

Ο Χουάν Μιριτέλο ήταν σχεδόν άφαντος σε όλο το παιχνίδι, αλλά στο 90’ έκανε τη διαφορά. Ο Καλτσάς σέντραρε και ο Αργεντινός φορ με κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Γκολ: 90’ Μιριτέλο 

Δοκάρι: 73’ Σιέλης, 73’ Ασλανίδης 

Διαιτητής: Π. Τσαγκαράκης (Χανίων) 

Κίτρινες: Καστάνιο/ Γκαρσία 

Aστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (13’ Γιαμματικάκης), Καρμόνα, Καστάνιο, Zουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Γκος (71’ Γιαμπλόνσκι),  Καλτσάς, Ζουγλής (71’ Μάντζης), Ρεγκίς, Μιριτέλο

Βόλος: Κόστιτς, Ασλανίδης, Λούνα, Σιέλης, Μύγας, Μπαριέντος (94’ Καραγιάννης), Γκλάβτσιτς (94’ Μπερτόλιο), Ντέλετιτς, Κόμπα (66’ Τσοκάνης), Γκαρσία, Μωραΐτης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο