fbpx

Superleague: Με δύο ματς ανοίγει η 18η αγωνιστική

SUPERLEAGUE ΜΠΑΛΑ

Με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Περιστέρι και Λαμία ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

To πρόγραμμα ανοίγει στις 19:00 στο Περιστέρι (Novasports Prime) εκεί όπου ο πολύ ανεβασμένος Ατρόμητος του Ίλιτς αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ που καίγεται για νίκη ώστε να αλλάξει το κλίμα της ομάδας.

Οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν με πολλές απουσίες αφού εκτός είναι οι Κεσχρίντα, Καμαρά, Ρομπάιγ, Έρλινγκμαρκ και Φρίντζονσον.

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Για τον ΟΦΗ, που αγνοεί τη νίκη για 10 ματς, εκτός έμειναν οι Χριστογεώργος, Γιαννούλης, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης, Καρώ, Κουτεντάκης, Μαρινάκης και Σημαντηράκης.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Πασαλίδη, Αποστολάκη, Μεγιάδο, Γκλέιζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Τοράλ, Ριέρα, Νέιρα, Μοσκέρα, Αδαμάκη, Φελίπε και Ντίκο.

Στο άλλο ματς στη Λαμία (20:00 Cosmote Sport 1), ο Πανσερραϊκός πηγαίνει για να πάρει βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει στη διάθεσή του τον Καρλίτος μετά από αρκετά ματς που έμεινε εκτός ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίνκλεϊ Φερέιρα, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνες, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Από την άλλη, τα «λιοντάρια» του Πάμπλο Γκαρσία προέρχονται από την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Αστέρα Τρίπολης με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο