fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Παμλίδη, Τσαούση και Τζίμα στην Τούμπα

Ο Γρηγορίου στον πάγκο του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη για το μας με τον ΠΑΟΚ και ο Μηχάλης Γρηγωρίου δεν υπολογίζει τους Παμλίδη, Τσαούση και Τζίμα.

Την τελευταία προπονήση πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ έκανε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και με την ολοκλήρωσή της η αποστολή αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη.

Δεν υπήρξε κάποια νέα απώλεια για τους Γιαννιώτες. Το απουσολόγιο έχει το όνομα του Παμλίδη, ο οποίος έχει σκίσιμο στην γάμπα, οριακό το αν θα προλάβει τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τιμωρημένοι Τσαούσης και Τζίμας, οι οποίοι δεν θα αγωνίζονταν ούτως ή αλλως λόγω της συμφωνίας στον δανεισμό τους από τον ΠΑΟΚ. Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε αυτή την σύνθηκη για να εκτείσουν την ποινή των καρτών. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι νεαροί Κύρκος και Ναούμης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Σόρια, Παντελάκη, Καραχάλιο, Τζίνο, Κόντε, Ροσέρο, Εραμούσπε, Λέο, Ριένστρα, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Έφορντ, Κιάκος, Ναούμης, Μπακαδήμας, Μπεγκάλα, Κύρκος, Λιάσος, Μπάλαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο