fbpx

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ακαϊντίν

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΕΤ ΑΚΑΙΝΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Σαμέτ Ακαϊντίν, με σκοπό να ολοκληρώσει αισίως τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος στόπερ τις επόμενες ώρες θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ακαϊντίν στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, που δεν θα τον έχει στο αυριανό (14/1) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ αλλά ενδέχεται να είναι στην αποστολή στη ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη (17/1).

Ο Παναθηναϊκός θα καλύπτει το συμβόλαιο του παίκτη ως το φινάλε της σεζόν συν κάποια μπόνους στόχων ποσό που ξεπερνά τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα το τριφύλλι θα καταβάλει ενοίκιο στη Φένερμπαχτσε ενώ έχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέλος ο Ακαϊντίν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες ανέφερε:

«Έπαιξε ρόλο ο Φατίχ Τερίμ. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, ήρθα στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό που έχουμε στόχο το πρωτάθλημα.

Στόχος είναι το πρωτάθλημα, ο άλλος είναι το euro και θέλω να παίξω για να πάω στο Euro. Ελπίζω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

Αν μίλησε με κάποιον παίκτη: «Είναι εδώ ο Αράο με τον οποίο ήμουν πέρυσι συμπαίκτης, μίλησα μαζί του. Είδα και αγώνες της ομάδας, είδα και τον κόσμο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο, έχω ενθουσιαστεί».

Αν μπορεί να προσφέρει άμεσα: «Η απόφαση είναι του προπονητή, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο