fbpx

Παναιτωλικός: Με Σέρχιο Ντίας κόντρα στον Άρη

Παναιτωλικός: Με Σέρχιο Ντίας κόντρα στον Άρη

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σέχριο Ντίας για το ματς με τον Άρη.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Άρη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (14/1, 15:00) και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο Έλληνας προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του. Να σημειώσουμε πως δεν υπολογίζονται για αυτή την αγωνιστική ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος έχει θλάση και ο Μπαλντασάρα ο οποίος έχει κάταγμα. Επίσης, είναι ανέτοιμοι οι Μπακάκης, Τσάβες και Κουντούρης οι οποίοι όμως προπονούνται κανονικά.

Στα ευχάριστ νέα είναι η επιστροφή του Σέρχιο Ντίας, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αγώνα για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τις 2 Δεκεμβρίου. Τότε ο Παναιτωλικός έιχε κερδίσει με 3-0 την Κηφισιά στο γήπεδό του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο