fbpx

Λαμία-Πανσερραϊκός 0-2: Διπλό παραμονής για τα λιοντάρια (video)

Κέρδισε ο Πανσερραϊκός

Σπουδαίο «διπλό» για τον Πανσερραϊκό στη Λαμία, όπου επικράτησε με 2-0 και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ουάρντα, ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ και το δεύτερο γκολ προήλθε από δική του ενέργεια και σουτ με την μπάλα να βρίσκει τον Αλεξιτς και να καταλήγει στα δίκτυα.

Ο Ουάρντα σκόραρε με έκτη διαφορετική ελληνική ομάδα καθώς έχει βρει δίχτυα και τα χρώματα του Παναιτωλικού, του ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου, της ΑΕΛ και του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 8΄σουτ του Τομάς ήταν άστοχο. Το σκορ άνοιξε στο 14’. Μετά από τραγικό λάθος του Κοσέλεφ, ο Τομάς έκλεψε την μπάλα, ο Ουάρντα άδειασε με ντρίμπλα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και από κοντά έκανε το 1-0. Πρώτο γκολ του Αιγύπτιου με τη φανέλα του Πανσερραϊκού.




Στο 25’ ο Στάικος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ και ο Κοσέλεφ με δύσκολη απόκρουση, έστειλε την μπάλα κόρνερ, ενώ βρήκε και στο δοκάρι.




Στο 38’ ο Γκοτζαμανίδης γύρισε παράλληλα την μπάλα, χωρίς να βρεθεί στην πορεία της ένας συμπαίκτης του για να την στείλει στα δίκτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αναζητώντας το γκολ, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις.

Στο 59’ ο Χόβαν απέκρουσε σουτ του Τόσιτς και στο 85’ έγινε το 0-2. Ο Δεληγιαννίδης έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Ουάρντα σούταρε στα όρια της περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Άλεξιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Κοσέλεφ!

Στο 89’ ο Πανσερραϊκός απείλησε και πάλι. Ο Μούργος βρήκε τον Αλεξιτς που βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοσέλεφ αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Λαμία πραγματοποίησε την χειρότερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και δεν μπόρεσε να πλησιάσει κι άλλο την πρώτη εξάδα.

Γκολ: /14’ Ουάρντα, 85’ Αλεξιτς

Δοκάρι: 25’ Στάικος

Διαιτητής: Γκάμαρης

Κίτρινες: Σιμόν, Στάνκο / Πηλέας, Οικονόμου

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ (61’ Kαρλίτος), Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Νούνιες, Τζανδάρης (70’ Στάνκο), Σλίβκα (46’ Τόσιτς), Ακούνια (70’ Μούλα), Μάλτσι.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα (90’ Διαμαντής), Πηλέας (61’ Οικονόμου), Ουάρντα, Τομάς (78’ Μούργος), Μπετανκόρ (61’ Αλεξιτς).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο