fbpx

Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: To “X” δεν βολεύει καμία ομάδα…

Iσοπαλία για Ατρόμητο και ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει να νικήσει από τις 2 Οκτωβρίου (2-0 την ΑΕΚ, 7η αγωνιστική) και σήμερα έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του «τρίποντο» στο Περιστέρι, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς και ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 98’! Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι γηπεδούχοι για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη εξάδα.

Η πρώτη τελική στο ματς έγινε μόλις στο 3’ με τον Κούεν να δοκιμάζει το πόδι του, αλλά να είναι άστοχος. Στο 5’ σέντρα – σουτ του Μοσκέρα, ο Τσιντώτας απομάκρυνε σε κόρνερ και στην επόμενη φάση ο Ασεβέδο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε στο 8’. Ο Αμπάντα έσπασε στον Μπάκιτς που έπιασε μονοκόμματο σουτ από τα όρια της περιοχής, όμως ο Τσιντώτας έχει σωστή τοποθέτηση και μπλόκαρε.

Η κρητική ομάδα ήταν πιο επιθετική στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 20’ απείλησε και πάλι. Μετά από κλέψιμο ψηλά στο γήπεδο, ο Μπάκιτς σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό «Γ» της εστίας.

Στο 27′ ωραία μπαλιά του Τζαβέλλα στην πλάτη της άμυνας, ωστόσο ο Κούντε δεν πρόλαβε να στοπάρει και ο Μπάουμαν μπλόκαρε.

Στο 38’ ο ΟΦΗ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους φιλοξενούμενους, ο Μοσκέρα έκανε το παράλληλο γύρισμα στον αμαρκάριστο Μπάκιτς, ο οποίος από κοντά και προ κενής εστίας κατάφερε και στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Και στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ έψαχνε το γκολ και στο 65’ ο Τοράλ ήταν άστοχος.

Στο 81’ ο Λαμπρόπουλος σκόραρε με προβολή και αρχικά υποδείχθηκε οφσάιντ ο Ντίκο, καθώς ο διαιτητής θεώρησε ότι επηρεάζει τον Τσιντώτα. Τελικά μετά από τη χρήση του VΑR το γκολ μέτρησε.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Βρακά να σουτάρει από κοντά και τον Μπάουμαν να μπλοκάρει την μπάλα.

Τον τελευταίο λόγο στο παιχνίδι τον είχε ο Ατρόμητος. Στο 98’ ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε κόρνερ, ο Βαλένσια έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα, αφού χτύπησε στον ώμο του Θοράρινσον.

Γκολ: 90’+8 Βαλένσια /81’ Λαμπρόπουλος

Διαιτητής: Φ. Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες: Γιουμπιτάνα, Τζαβέλλας / Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος, Ριέρα.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Κούντε, Ντιρκς (64′ Αντζιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Κούεν (87’ Καραμάνης), Βέργος (54’ Βρακάς), Βαλένσια.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέκος (79’ Μεγιάδο), Μπάκιτς (63’ Νέιρα), Γκλάζερ, Τοράλ (79’ Ριέρα), Μοσκέρα (46’ Θοράρινσον), Φελίπε (79’ Ντίκο).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο