fbpx

Άρης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΡΗΣ

Με αρκετές απουσίες ο Άρης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό για την αυριανή αναμέτρηση στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/01), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Darida, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pavicic, Suleymanov, Menendez, Saverio, Zamora, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

  • Εκτός αποστολής έμειναν οι Loren Moron (τιμωρημένος), Cuesta, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Pardo (ίωση), Odubajo, Fabiano Leismann, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο