fbpx

Στον τελικό του Super Cup η Ρεάλ μετά τη ματσάρα με την Ατλέτικο (video)

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν

Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι με συνολικά 8 γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στον τελικό του Super Cup, επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 5-3 στην παράταση.

Σε ένας ματς με έναν απίστευτο ρυθμό, η- τυπικά φιλοξενούμενη- Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 6ο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Ερμόσο. Οι «μερένχες» ισοφάρισαν στο 20’ με τον Ρούντιγκερ και στο 29’ πέρασαν μπροστά στο σκορ με τον Μεντί.

Η ομάδα του Σιμεόνε βρήκε και πάλι απάντηση και στο 37’ έφερε το ματς στα ίσια με τον Γκριεζμάν με μια εκπληκτική προσωπική ενέργεια. Με αυτό το γκολ ο Γάλλος άσος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο φρενήρη ρυθμό και οι «ροχιμπλάνκος» πήραν ξανά προβάδισμα με αυτογκόλ του Ρούντιγκερ στο 78’, έπειτα από κακή συνεννόηση που είχε με τον τερματοφύλακά του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 85’ ο Καρβαχάλ έκανε το 3-3 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Με εμφανή πλέον την κούραση και από τις δυο πλευρές, ο ρυθμός έπεσε κι έτσι στο πρώτο μέρος δεν άλλαξε το σκορ. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά η «Βασίλισσα» πήρε και πάλι κεφάλι με τον Σάβιτς με αυτογκόλ να κάνει το 4-3, ενώ στις καθυστερήσεις της παράτασης ο Μπραχίμ Ντίας διαμόρφωσε το τελικό 5-3.

Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει στον τελικό (14/1) τον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα- Οσασούνα, που παίζουν την Πέμπτη (11/1).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο