fbpx

Άρης: Θλάση πρώτου βαθμού ο Ζουλ, σε μια εβδομάδα επαναξιολόγηση της κατάστασης του

ΖΑΝ ΖΟΥΛ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ζουλ καθώς οι εξετάσεις που έκανε για τον τραυματισμό του έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Ο Ζουλ σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα απουσιάσει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες αλλά την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του για να δουν αν η θλάση τελικώς είναι δευτέρου βαθμού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε έκανε θεραπεία, όπως και ο Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος αποκόμισε ένα πρόβλημα στη μέση (οσφυαλγία) από το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση του Αγρινίου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Λορέν Μορόν (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Παναιτωλικού (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο