fbpx

Βόλος – ΠΑΟΚ 0-2: Με δύο νίκες στους «8» του κυπέλλου ο Δικέφαλος, απίθανο γκολ από «Ντέλια» (video)

ΒΟΛΟΣ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες επί του Βόλου προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου. Στο πρώτο ματς στην Τούμπα είχε επικρατήσει με 1-0 και στη ρεβάνς με 2-0. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας του Ρ. Λουτσέσκου στο κύπελλο θα είναι ο Πανσερραϊκός.

Στο 3′ ο Μπράντον Τόμας, μετά από κάθετη πάσα του Κωνσταντέλια, πλάσαρε, χωρίς να απειλήσει. Στο 10’ σουτ του Ράφα Σοάρες ήταν άστοχο.

Γκολ ζωγραφιά

Το σκορ άνοιξε στο 17’ με ένα απίθανο γκολ του Κωνσταντέλια. Ο νεαρός άσος κουβάλησε την μπάλα για αρκετά μέτρα, σύγκλινε προς τα δεξιά της μεγάλης περιοχής και με ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» του Κόβατς για το 0-1.




Στο 29’ ο Ράφα Σοάρες πάσαρε στον Τόμας, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές στιγμές.

Στο 52’ ο Σοάρες σέντραρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Καλογερόπουλουκαι κατέληξε κόρνερ. Εγινε εξέταση από το VAR για το αν υπήρχε παράβαση και κρίθηκε πως ο αμυντικός του Βόλου δεν χρησιμοποίησε το χέρι του. Από το ριπλέι φαίνεται πάντως πως η μπάλα βρήκε το χέρι του Καλογερόπουλου.




Στο 56′ ο Μπερτόλιο έγινε αποδέκτης της μπάλας, η πάσα του όμως για τον Μωραΐτη ήταν δυνατή με τον Ζίβκοβιτς να την μπλοκάρει. Στο 67′ ο Κόμπα απείλησε από κοντά με τον Ζίβκοβιτς να αποσοβεί τον κίνδυνο με τα πόδια.




Σβαμπ

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ κλείδωσε στο 73’. Ο Σάστρε πάτησε περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Κωνσταντέλιας σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε, ο Σβαμπ πήρε το ριμπάουντ και την στα δίχτυα. Στο 92’ ο Αυστριακός μέσος σούταρε, όμως ο Κόβατς απομάκρυνε την μπάλα.




Γκολ: 17’ Κωνσταντέλιας, 73’ Σβαμπ

Διαιτητής: Δ. Μαλούτας (Ημαθίας)

Κίτρινες: /Σβαμπ

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (63’ Ράσιτς), Κίτσος, Γκλάβτσιτς (70’ Λούνα), Τρουιγέ (81’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (62’ Κόμπα), Καραγιάννης, Μπερτόλιο, Γκαρσία (46’ Μωραϊτης).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας (70’ Τάισον), Ντεσπόντοφ (70’ Αν. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (81’ Μουργκ), Μάρκος Αντόνιο (70’ Μεϊτέ), Μπράντον (79’ Τζίμας).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο