fbpx

Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Στους «8» του κυπέλλου τα «λιοντάρια» (video)

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού σε φωτογραφία 11αδας

Στα προημιτελικά του κυπέλλου προκρίθηκε ο Πανσερραϊκός, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Βόλος.

Τα «λιοντάρια» στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ η ρεβάνς δεν ανέδειξε νικητή (1-1) και έτσι πέρασαν στους «8» του θεσμού.

Στο 9’ μετά από λάθος του Ντιαρά, βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής στον αμαρκάριστο Μπετανκόρ, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Γραμματικάκη.

Το σκορ άνοιξε στο 16’. Ο Καλτσάς εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάντζης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έπιασε καρφωτή κεφαλιά, νικώντας τον Κατσίκα για το 1-0.

Στο 24’ ο Αστέρας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Καρμόνα έβγαλε συρτή σέντρα, ο Σουρλής ανενόχλητος σούταρε με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 37’ ο Μούργος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Γραμματικάκη να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 45’ ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τον Μάντζη να πιάνει κεφαλιά μέσα από την περιοχή, χωρίς να βρει στόχο.

     Ισοφάριση

Η υπόθεση πρόκριση στην ουσία κρίθηκε στο 56’. Ο Πεταυράκης έκανε τη σέντρα, ο Άλεξιτς πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1! Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια του αγώνα έπρεπε να πετύχουν δύο γκολ για να κριθεί η πρόκριση στην παράταση ή τα πέναλτι…

Στο 59’ σουτ του Ζουγλή ήταν άστοχο και στο 63’ ο Μάντζης έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία.

    Με 10 παίκτες

Στο 66’ το έργο του Αστέρα έγινε ακόμα δυσκολότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντιαρά.

Γκολ: 56’ Αλεξιτς/16’ Μάντζης

Διαιτητής: Τ. Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κόκκινη: 66’ Ντιαρά

Κίτρινες: /Γκρόζντανιτς, Βαλιέντε

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Ντανκερλουί (38’ Ντανκερλούι), Μορέιρα (46’ Στάικος), Οικονόμου (79’ Μπέργκστρεμ), Μούργος, Σοφιανός (61’ Ουάρντα), Γούλερι, Μπετανκόρ (46’ Αλεξιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Καρμόνα (69’ Γκαρθία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (46’ Πίτσου), Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ντιαρά, Σουρλής (60’ Κωστέας), Καλτσάς (46’ Ζουγλής), Μάντζης (75’ Χριστόπουλος.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο