fbpx

Παναθηναϊκός: Κοντά σε Ακαϊντίν, πάει για «βόμβα» Σογιουντσού

ΣΟΓΙΟΥΝΤΣΟΥ ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός τρέχει να κλείσει την ενίσχυσή του στη θέση των στόπερ με το τριφύλλι να κυνηγά τους Ακαϊντίν και Σογιουντσού.

Για τον πρώτο, ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό δρόμο με τη Φενέρ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, που όπως μεταφέρουν τα τουρκικά ρεπορτάζ απέρριψε τις Γάνδη και Άντερλεχτ για χάρη του Φατίχ Τερίμ.

Σύμμαχος σε αυτή την κίνηση είναι και η τουρκική ομάδα που έκλεισε τον Μπονούτσι και πλέον έχει υπεροπλία στις θέσεις του κέντρου της άμυνας.

Όλα πάντως δείχνουν ότι είναι θέμα… ωρών με τον παίκτη να αναμένεται στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά ώστε να μπει στη διάθεση του Τερίμ.

Θέλει το «μπαμ» με Σογιουντσού!

Οι πράσινοι όμως κινούνται και για δεύτερο στόπερ και θέλουν να κάνουν μια κίνηση «βόμβα» που θα δηλώνει πως κάνουν all in για το φετινό πρωτάθλημα.

Μια περίπτωση που κοιτούν πολύ στενά στον Παναθηναϊκό είναι του Τσαγκλάρ Σογιουντσού που παίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο παίκτης δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στους «Ροχιμπλάνκος» και ψάχνει ομάδα ώστε να είναι έτοιμος για το ερχόμενο Euro.

Η περίπτωσή του είναι πάντως αρκετά δύσκολη λόγω της φήμης του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον Φατίχ Τερίμ να προσπαθεί να δελεάσει τον παίκτη ώστε να τον ντύσει στα πράσινα.

Nα σημειωθεί πως εκτός από την Ατλέτικο, ο διεθνής Τούρκος στόπερ έχει περάσει και από τη Λέστερ στην οποία ήταν ο πυλώνας της άμυνάς της από το 2018 έως το 2023 όταν και πήγε στην ομάδα της Μαδρίτης για 15 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο