fbpx

Super League 2-Α’ Όμιλος: Σε Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά τα βλέμματα

Super League 2

ΑΕΛ και Λεβαδειακός δείχνουν, προς ώρας, ότι θα είναι οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν την κορυφή του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Για τη 16η αγωνιστική, το «αλογάκι» πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη ενώ οι Βοιωτοί υποδέχονται τη Νίκη Βόλου.

Η ΑΕΛ ναι μεν έμεινε αήττητη για 11ο σερί ματς με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της (6-5-0) και διατηρήθηκε στην κορυφή, ωστόσο το 1-1 με την ΑΕΚ Β’ μάλλον ως αποτυχία θεωρείται. Ο ΠΟΤ Ηρακλής περιμένει… αγριεμένος στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να ανακάμψει μετά την ήττα με 2-1 στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση. Ο Λεβαδειακός έχει, θεωρητικά, πιο εύκολο έργο καθώς φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου. Οι δυο ομάδες έχουν ανοιχτές διαφορές και στο Κύπελλο (1-1 το αντίστοιχο, πρώτο ματς), με τους Βοιωτούς να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία στην Κοζάνη και τους Θεσσαλούς να έχουν να αγωνιστούν από τις 11/12 (3-2 τον ΠΑΟΚ Β’).

Ο ντεφορμέ Μακεδονικός περιμένει στην Ευκαρπία την, επίσης ντεφορμέ, Κοζάνη. Τρία ματς μακριά από το «τρίποντο» συμπλήρωσαν οι «πράσινοι» (0-2-1) που δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στην κορυφή, τα πέντε έχει φτάσει η Κοζάνη (0-3-2) που εμφανίζεται πολύ σφιχτή μπροστά αλλά και πίσω. Στο ντέρμπι «Δικεφάλων» των Β’ Ομάδων, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει το momentumέναντι του ΠΑΟΚ. Εξι ματς αήττητοι συμπλήρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» (3-3-0), τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων έχουν οι «ασπρόμαυροι». Στη Μυτιλήνη, τέλος, ο Αιολικός «καίγεται» για τη νίκη, αλλά έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες. Πιο… χαλαρή η Αναγέννηση Καρδίτσας, έπειτα από τη σημαντική νίκη επί του «Γηραιού».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2023

14:00 Καμπανιακού, ΠΟΤ Ηρακλής – ΑΕΛ Action 24

15:00 Μακεδονικού, Μακεδονικός – Κοζάνη

15:00 Μυτιλήνης, Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2023

15:00 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου

16:00 Σεραφείδειο, ΑΕΚ Β’ – ΠΑΟΚ Β’ Action 24

ΡΕΠΟ: Καμπανιακός, Απόλλων Πόντου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο