fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 2-1: Επιτέλους νίκη με ανατροπή (video)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας 2-1: Επιτέλους νίκη με ανατροπή (video)

Νίκη-οξυγόνο για την ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης και με ανατροπή μάλιστα στην 17η αγωνιστική της Super League.

O ΠΑΣ ήταν αυτός που «καιγόταν» για τους βαθμούς αλλά ο Αστέρας ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 10’ με προβολή του Μιριτέλο (0-1). Τα Γιάννινα πάντως συνήλθαν γρήγορα από το σοκ και αντέδρασαν.

Αρχικά είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Παντελάκη στο 22’, ενώ στο 28’ σουτ του Καραχάλιου έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος και στο 29’ σουτ του Τζίνο έφυγε λίγο άουτ.

Η πίεση του ΠΑΣ συνεχίστηκε και καρποφόρησε στο 32’. Ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το δυνατό του Κόντε, αλλά ο Παμλίδης από δύσκολη γωνία έκανε το διαγώνιο σουτ κι έκανε το 1-1.

Και τέσσερα λεπτά μετά, έφτασε και στην ολική ανατροπή! Ο Σόρια εκτέλεσε φάουλ, ο Λεό πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1 στο 36’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός όμως ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα και δεν άφηνε τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων να δημιουργήσουν ρήγματα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΣ οπισθοχώρησε και οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση.

O διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τον Τσαούση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Ροσέρο (91’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης, Λεό (76’ Μπάλαν), Κόντε (76’ Ριένστρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο (88’ Βαλιέντε), Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74’ Αλβαρες), Μουνάφο, Γκος (46’ Αλάγκμπε), Σίτο (64’ Ντιαρά), Ρεγκίς (74’ Μάντζης), Ζουγλής, Μιριτέλο.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο