fbpx

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: «Χρυσός» βαθμός για τα «λιοντάρια» (video)

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: «Χρυσός» βαθμός για τα «λιοντάρια» (video)

Η Κηφισιά προηγήθηκε στις Σέρρες, έχασε ευκαιρίες για να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει και με τον βαθμό της ισοπαλίας κράτησε τη διαφορά των τριών βαθμών από τον αντίπαλο του.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε μόλις στο 2’. Από πλάγιο του Γκόμπελιτς, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, εκεί όπου ο Κλωναρίδης από το ύψος του πέναλτι, με μονοκόμματο σουτ την έστειλε άουτ.

Μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο του ματς οι δύο ομάδες είχαν κάνει από μία αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμών!

Στο 12’ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Πανσερραϊκού, η Κηφισιά απείλησε με Πέιο και Παπασάββα, όμως τα σουτ τους κόπηκαν.

Στο επόμενο λεπτό ο Πηλέας εκτέλεσε κόρνερ, ο Άλεξιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 21’ ο Τεττέι πήρε την μπάλα, τροφοδότησε κάθετα τον επερχόμενο Κλωναρίδη, όμως ο Χόβαν διάβασε τη φάση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 28’ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία.

Ο Μπιφουμά μετά από ατομική ενέργεια, γέμισε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Κλωναρίδης σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Χόβαν μπλόκαρε και πάλι.

Όμορφο γκολ

Η Κηφισιά ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της δικαιώθηκε στο 43’ με ένα γκολ-ζωγραφιά.

Ο Μπιφουμά πήρε την μπάλα από βολέ του Κρίστινσον, έκανε δυο εξαιρετικές ντρίμπλες, την «έσκαψε» πάνω από τον Χόβαν και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πέιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Στάικος του έβαλε το στοπ, ο Γκόμπελιτς έπιασε μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε αρκετά άουτ.

Ευκαιρίες

Η Κηφισιά συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Στο 55’ ο Πέιος ήταν άστοχος και στο 58’ ο Ματέους Σάντος, μετά από σέντρα του Μασούρα, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 65’ ο Μπιφουμά έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, βρήκε λίγο κενό χώρο και έπιασε το σουτ, αλλά ο Χόβαν τον σταμάτησε.

Στο 68’ ο Ματέους Σάντος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Σλοβάκος τερματοφύλακας απομάκρυνε με τα πόδια.

Η Κηφισιά συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 73’ άγγιξε το 0-2 με τον Μπιφουμά που δεν βρήκε στόχο.

Νόμος

Όταν μία ομάδα δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες της, τότε την πληρώνει. Αυτό είναι… νόμος και συνέβη και στις Σέρρες. Οι φιλοξενούμενοι δεν πέτυχαν δεύτερο γκολ και ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 85’ με τον Χέφτε Μπετανκόρ, μετά από σέντρα του Ουάντρα. Ο Ισπανός σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Στο 91’ τα «»λιοντάρια» έφτασαν κοντά στην ανατροπή όταν σουτ του Δεληγιαννίδη έφυγε άουτ. Στο 94’ ο Ματέους Σάντος σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά τον σταμάτησε ο Χόβαν που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Δύσκολη και καθοριστική επέμβαση από τον Σλοβάκο.

Γκολ: 85’ Μπετανκόρ/43’ Μπιφουμά

Διαιτητής: Θ. Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Στάικος, Μορέιρα /Λαντρ, Μποτία, Τεττέη, Παπασάββας.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πηλέας, Στάικος (61’ Οικονόμου), Μορέιρα, Μούργος (61’ Μπετανκόρ), Ουάρντα, Χατζηστραβός (8’ Τόμας, 75’ Σοφιανός), Άλεξιτς (75’ Γούλερι).

Κηφισιά: Κρίστινσον, Μασούρας, Λαντρ (9’ Μποτία, 49’ Βαφέας), Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Πέιος, Παπασάββας, Ίλιεφ (78’ Κωνσταντακόπουλος), Μπιφούμα (78’ Αντερέγκεν), Κλωναρίδης (46’ Σάντος Ματέους), Τεττέι.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο