fbpx

Bόλος – Ατρόμητος 1-2: Μπήκαν σε βαθμολογικές περιπέτειες οι γηπεδούχοι, βλέπουν εξάδα οι Περιστεριώτες (video)

Bόλος – Ατρόμητος 1-2: Μπήκαν σε βαθμολογικές περιπέτειες οι γηπεδούχοι, βλέπουν εξάδα οι Περιστεριώτες (video)

Με δύο γκολ του Κάρολ Αντζιέλσκι ο Ατρόμητος συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 στον Βόλο της τοπικής ομάδας, η οποία έπεσε στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Οι Περιστεριώτες συνεχίζουν την αντεπίθεση τους για να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στο 6΄ο Μωραϊτης σκόραρε, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε για οφσάιντ. «Για μια ακόμη φορά έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος μέχρι στιγμής. Καθαρό γκολ του Μωραΐτη ακυρώνεται με ανύπαρκτο οφσάιντ. Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι με τα μαύρα ασελγούν εις βάρος του δημοφιλέστερου αθλήματος», ανέφερε σε ανακοίνωση του o Βόλος.

Στο 11’ ο Φριντγιόνσον δοκίμασε το πόδι του, αλλά ήταν άστοχος. Στο 23’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Ασεβέδο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Γκαρσία και σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κόστιτς.

Πίεση και γκολ

Ο Ατρόμητος πίεζε τους αντιπάλους του και δικαιώθηκε, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Γιουμπιτάνα, ο Αντζιέλσκι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι «εκτέλεσε» τον Κόστιτς και έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα.




Επιθετικά οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργούσαν ευκαιρίες και η πρώτη τους τελική καταγράφτηκε στο 31’ με τον Τσιντώτα να αποκρούει την κεφαλιά του Γκαρσία.

Στο 37’ οι Περιστεριώτες έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Φριντγιόνσον «τσίμπησε» ωραία στον Έντερ, που μοίρασε στον Αντζιέλσκι, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Πολωνός επιθετικός. Στο 45′ σουτ του Έρλινγκμαρκ από καλή θέση στην περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Πέναλτι

Στο 57’ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βαλένδια από τον Κόμπα. Ο Αντζιελέσκι το μετέτρεψε σε γκολ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-2.




Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν σωστή διαχείριση στο παιχνίδι και δεν κινδύνεψαν. Στο 72’ σουτ του Γκαρσία δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα, ενώ ο Βόλος πέτυχε το γκολ της τιμής στο 97’ με κεφαλιά του Μωραΐτη.




Γκολ: 97’ Μωραΐτης/25’ , 59’ Αντζιέλσκι

Διαιτητής: Στ. Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες:Γκλάβσιτς, Τάχατος, Μπερτόλιο / Ντε Μποκ, Βαλένσια, Ερλινγκμάρκ

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46’ Τάχατος, 56’ Μπερτόλιο), Μύγας (10’ Λούνα), Τρουιγέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (59’ Κίτσος), Ντέλετιτς, Γκαρσία, Μωραΐτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Εντερ Γκονζάλες (82’ Κουέν), Φρίντγιονσον (40’ Ερλινγκμάρκ), Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65’ Βέργος).




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο