fbpx

Άρης – ΠΑΟΚ 2-1: Αντέδρασε και τον γκρέμισε από την κορυφή (video)

Άρης – ΠΑΟΚ 2-1: Αντέδρασε και τον γκρέμισε από την κορυφή (video)

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κι έγινε αφεντικό στη Θεσσαλονίκη γκρεμίζοντας με 2-1 τον ΠΑΟΚ από την κορυφή της βαθμολογίας στη 17η αγωνιστική της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αστέρα, με τους Νταρίντα, Τζούρασεκ και Σαβέριο στο αρχικό σχήμα ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στην ενδεκάδα κράτησε μόνο τους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή με τον Άρη να ψάχνει τις αντεπιθέσεις αλλά οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Αντίθετα τα φάουλ ήταν πολλά και για αυτό το ματς δεν είχε ρυθμό και επικίνδυνες φάσεις στις δύο περιοχές…

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Άρης έβαλε φωτιά στο ντέρμπι καθώς στα 30 δεύτερα από τη σέντρα, από μπαλιά του Σαβέριο ο Σουλεϊμάνοφ με προβολή νίκησε τον Βιεϊρίνια και άνοιξε το σκορ (1-0 στο 46’).

Ο ΠΑΟΚ άρχισε να πιέζει πιο πολύ αλλά αφήνοντας χώρους πίσω γινόταν επικίνδυνος ο Άρης. Κάπως έτσι ο Μορόν μετά από λάθος του Κεντζιόρα πάσαρε στον Σαβέριο που με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι κάνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους, βάζοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τον «δικέφαλο».

Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε τριπλή αλλαγή για να τονώσει την επίθεση του και ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Κωνσταντέλια με σουτ ελάχιστα άουτ στο 73’ και στο 75’ ο Κωνσταντέλιας βρήκε με κάθετη τον Σβαμπ, αυτός γύρισε την μπάλα, οι αμυντικοί του Άρη σάστισαν και ο Μπάμπα μείωσε το σκορ βάζοντας ξανά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι… 2-1.

Το ματς έγινε θρίλερ με τον «δικέφαλο» να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία στο 88’ όταν ο Κουέστα έσωσε το τετ α τετ με τον Σάστρε. Όπως ευκαιρία έχασε και ο Σβαμπ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση άουτ και το 2-1 έεμεινε ως το τέλος.

Ο Δανός διαιτητής Σάντι Πούτρος «κιτρίνισε» τους Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζιλ, Τάισον, Νταρίντα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (90’+4’ Ρόουζ), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζούρασεκ (81’ Ντουκουρέ), Ζιλ, Σουλεϊμάνοφ (90’+4’ Ζαμόρα), Σαβέριο (81’ Παναγίδης), Μορόν (90’+4’ Φεράρι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (67’ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (67’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (67’ Ζίφκοβιτς), Μουργκ (55’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (82’ Τζίμας).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο