fbpx

Ίντερ – Βερόνα 2-1: Λύτρωση στο 93′ για τους «Νερατζούρι» (video)

Ίντερ – Βερόνα 2-1: Λύτρωση στο 93′ για τους «Νερατζούρι» (video)

Η Ίντερ μπήκε στο νέο έτος με νίκη αφού επικράτησε με 2-1 απέναντι στην πολύ μαχητική Βερόνα για τη 19η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν στο 13′ το σκορ με άψογο τελείωμα του Λαουτάρο Μαρτίνες βάζοντας φωτιά στο «Τζουζέπε Μεάτσα».




Η Ίντερ πίεσε για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ αφού έχασε πολλές ευκαιρίες και είδε μάλιστα τη Βερόνα να ισοφαρίζει με τον Ανρί στο 75′ με τον Γάλλο φορ να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Όμως οι Νερατζούρι βρήκαν το γκολ που έλυσε προσωρινά τον γρίφο στο 93′ με τον Φρατέζι να σκοράρει από κοντά. Το ματς ωστόσο είχε δραματικό τέλος αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν στο 98′ πέναλτι μετά από έλεγχο VAR.




Ο Ανρί πήρε την εκτέλεση αλλά δεν νίκησε τον Ζόμερ αφού το σουτ του βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι με το τελικό 2-1 να δίνει μια πολύ αγχωτική νίκη για την Ίντερ.




ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ (83′ Φρατέζι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (61′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (83′ Σάντσες), Αουγκούστο (72′ Ντιμάρκο), Τουράμ (72′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Κόπολα, Μανιάνι, Ντόιγκ (73′ Καμπάλ), Ντούντα, Σουσλόφ, Ενγκόνγκε, Φολορούνσο, Εμπουλά (46′ Λάζοβιτς), Τζούριτς (73′ Ανρί)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο