fbpx

Απολαυστικός Γκατούζο: «Περίμενα σχεδόν τρεις μέρες στο κρύο έξω…»

Απολαυστικός Γκατούζο: «Περίμενα σχεδόν τρεις μέρες στο κρύο έξω…»

Ο Γκατούζο απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δίνει απίστευτες δηλώσεις, λέγοντας μια ιστορία για όταν ξεκινούσε την προπονητική του καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν ξεκινούσε η προπονητική μου καριέρα περίμενα σχεδόν τρεις μέρες στις πύλες του προπονητικού κέντρου της Μπάγερν, περιμένοντας να δω το αυτοκίνητο του Γκουαρδιόλα να φτάνει.

Δεν είχα ζητήσει τίποτα από κανέναν, γιατί δεν μου αρέσει να ζητάω χάρες. Με αναγνώρισε όταν τελικά πέρασε από δίπλα μου, αλλά τότε ήμουν εκεί για δύο μέρες. Είχα παγώσει από το κρύο μέχρι θανάτου.

Έχω πάρει πράγματα από προπονητές που είχα, φυσικά. Ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος καταφέρνει να μπει στο μυαλό όλων, κάτι που είναι απίστευτο δώρο.

Ο Μαρτσέλο Λίπι δεν σε άφηνε να… ξεφύγεις με τίποτε, προκαλούσε… φόβο, έπρεπε να φερθείς καλά αλλιώς δεν ήσουν μέρος της ομάδας του. Δύο εντελώς διαφορετικές μεθοδολογίες, δύο νικητές.

Είχα τον Βάλτερ Σμιθ, στα 17 μου, έναν προπονητή με απίστευτη ευγένεια και μόρφωση, αλλά όταν ο εγκέφαλός του… γυρνούσε, θα μπορούσε να γίνει ο χειρότερος εγκληματίας στην Γλασκώβη.

Είχα τον Αλμπέρτο Τζακερόνι, ο οποίος ήταν ένα… τέρας τακτικής που σου εξηγούσε κάθε λεπτομέρεια του αγώνα, αλλά που ίσως του έλειπε αυτό το λίγο επιπλέον κίνητρο. Όλοι μου άφησαν κάτι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο