fbpx

Τσιλούλης: «Νίκες όπως αυτή επί του Ολυμπιακού αλλάζουν την ταυτότητα της ομάδας»

Λαμία Ολυμπιακός

Η Λαμία πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού και ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Λεωνίδα Βόκολο και στην ώθηση που έδωσε στην ομάδα της Φθιώτιδας ο ερχομός του στον πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θα έπρεπε ένα έχει περισσότερους βαθμούς η Λαμία: «Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα. Δεχτήκαμε γκολ σε κάποια ματς στην τελευταία φάση του αγώνα, αυτό ισορρόπησε με ματς που είχαμε την τύχη με το μέρος μας, όπως το χθεσινό. Ο Ολυμπιακός αστόχησε σε ένα κομβικό πέναλτι. Η ζυγαριά είναι στη μέση».

Για τη μεγάλη χαρά που έδειξαν οι άνθρωποι της Λαμίας μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Υπήρχε μεγάλη ένταση και χαρά για τη χθεσινή νίκη. Οι τρεις βαθμοί ήταν υπερπολύτιμοι για να μείνουμε ψηλά, αλλά υπήρχε και πικρία για το ματς με τον Παναθηναϊκό που προσπαθήσαμε πάρα πολύ και δεν ανταμειφθήκαμε. Κάτι τέτοια παιχνίδια, σε αλλάζουν επίπεδο. Είναι σαν να έχεις δίνεις το παρών στο πρωτάθλημα ξανά. Τέτοιες νίκες σε κάνουν να αλλάζεις πραγματικά την ταυτότητα της ομάδας».

Για το αν έχει αλλάξει ο στόχος μετά τα θετικά αποτελέσματα: «Ο πρωταρχικός στόχος ήταν η γρήγορη παραμονή, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί. Υπάρχει μια ασφάλεια, αλλά όσο παραμένουμε ψηλά σαφώς και στόχος είναι τα play offs. Δικαιούμαστε να το ονειρευόμαστε, το έχουμε αποδείξει. Αν συνεχίσουμε έτσι, με αυτό το πρόσωπο και τον χαρακτήρα, μέχρι τέλους θα το διεκδικήσουμε. Φέτος ζούμε ένα όνειρο, που θέλουμε να συνεχιστεί και να μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία στο τέλος της χρονιάς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο