fbpx

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Με το δεξί οι Περιστεριώτες, ζόρια για τους νεοφώτιστους

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Με το δεξί οι Περιστεριώτες, ζόρια για τους νεοφώτιστους

Ποδαρικό με… περίπατο έκανε ο Ατρόμητος στο 2024 επικρατώντας εύκολα της Κηφισιάς με σκορ 3-1, για την 16η αγωνιστική της Super League.

Με το «τρίποντο» της νίκης οι Περιστεριώτες έφτασαν τους 19 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι παρέμειναν στην 13η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με στόχο να αιφνιδιάσει την Κηφισιά και αφού είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο, στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια του Γιουμπιτάνα.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο 20λεπτο κι έχασαν ευκαιρίες και για 2ο γκολ ενώ η Κηφισιά κατάφερε μετά το 20’ να πατήσει στην περιοχή του Ατρομήτου.

Το ματς ισορρόπησε στη συνέχεια αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ενώ οι γηπεδούχοι ηρέμησαν κάπως κι έριξαν τον ρυθμό.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 47’ με τον Μπαρμπόσα και στο 49’ με τον Μασούρα, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Τσιντώτας. Η Κηφισιά έψαχνε το γκολ, αλλά δεν το βρήκε ούτε στο 50’ με σουτ του Βαφέα.

Νόμος

Είναι νόμος του ποδοσφαίρου όταν μία ομάδα χάνει ευκαιρίες, να δέχεται γκολ. Στο 56’ έγινε το 2-0. Ο Αντζιέλσκι κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, ο Βαλένσια πανέξυπνα το εκτέλεσε άμεσα, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Κηφισιάς.

Ο Γιουμπιτάνα βγήκε απέναντι από τον Αναγνωστόπουλο, «έσπασε» στον επερχόμενο Κούεν κι αυτός σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 66’ ο Τσιντώτας απέκρουσε σουτ του Μπιφουμά και στο 78’ έγινε το 3-0. Ο Βέργος μετά την κάθετη πάσα του Κούντε, σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 87’ δόθηκε πέναλτι στην Κηφισιά για μαρκάρισμα του Τσιντώτα στον Τεττέη, αλλά μετά από τη χρήση του VAR o ανακάλεσε την απόφαση του. Ο 23χρονος επιθετικός είχε κάνει θέατρο και γι’ αυτό αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα.

Γκολ: 8’ Γιουμπιτάνα,56’ Κουέν, 78’ Βέργος

Ο διαιτητής Ανδριανός «κιτρίνισε» τους Γκονζάλεθ, Γιουμπιτάνα, Γκόμπελιτς, Αντερέγκεν, Παπασάββας, Τεττέη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλεθ (76’ Ερλινγκμάρκ), Φριντγιόνσον (67’ Κούντε), Γιουμπιτάνα, Κουέν, Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλένσια (76’ Τζοβάρας).

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63’ Μπιφουμά), Παπασάββας (77’ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (85’ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν, (63’ Ιλιεφ) Οζέγκοβιτς (77’ Τεττέη).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο