fbpx

Ντουγκαρί: «Με όλη μου την καρδιά ελπίζω ο Εμπαπέ να φύγει από την Παρί»

Εμπαπέ

Ο Κριστόφ Ντουγκαρί δεν θέλει να βλέπει άλλο τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν και το «φωνάζει».

Το 2024 είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι ο Εμπαπέ είναι ελεύθερος να συζητήσει με άλλες ομάδες για το μέλλον του καθώς το συμβόλαιό του με την Παρί ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998 (Ντουγκαρί) δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για το… σίριαλ δηλώνοντας ότι ελπίζει τελικά ο Εμπαπέ να φύγει από την Παρί.

«Έχω την εντύπωση ότι κάθε έξι μήνες η κατάσταση είναι: Μένει ή φεύγει. Αυτό με ενοχλεί. Είμαι κουρασμένος από αυτό. Θέλω ο Μπαπέ να ξεκινήσει ένα σχέδιο συλλόγου και να σταματήσει να είναι σε ένα πιο προσωπικό έργο. Βαρέθηκα να ακούω φλυαρίες για το μελλοντικό του κλαμπ κάθε έξι μήνες. Έχω βαρεθεί. Δεν με ενδιαφέρει, δεν με ενδιαφέρει πια», είπε ο Ντουγκαρί μιλώντας στο «RMC» και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να φύγει, με όλη μου την καρδιά. Νομίζω ότι είναι στάσιμος. Διαπιστώνω ότι στις μονομαχίες του είναι όλο και πιο προβλέψιμος, του λείπει δύναμη, χαρακτήρας στον αγώνα. Διαπιστώνω ότι εξαφανίζεται πολύ συχνά από ορισμένες μάχες.. Με τη στάση, με τα χέρια σηκωμένα όλο και περισσότερο, είναι κάτι αρκετά αρνητικό που στέλνει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο