fbpx

Κουπόνι Τετάρτης: Με το combo του ΠΑΟΚ στο 1.70 και τρία Goal/Goal

Κουπόνι Τετάρτης: Με το combo του ΠΑΟΚ στο 1.70 και τρία Goal/Goal

Το κουπόνι της Τετάρτης (03/01/24) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης.

Στην ελληνική Super League ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης-Άρης.

Στη LaLiga, η Γρανάδα αντιμετωπίζει την Κάντιθ. Για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ιταλίας, η Αταλάντα υποδέχεται τη Σασουόλο.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (16:00) 

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 τον ΟΦΗ. Τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, αποτελέσματα που τον βρίσκουν μέσα στην εξάδα. Ο Άρης έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Λαμία, σε αναμέτρηση που προηγήθηκε δύο φορές. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τρεις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε ένα ματς.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ ο Αστέρας Τρίπολης, τη στιγμή που ο Άρης παρουσιάζεται ασταθής στα τελευταία παιχνίδια. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 1.90 απόδοση στη Novibet.

Γρανάδα – Κάντιθ (18:00) 

Η Γρανάδα έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Σεβίλλη. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 15η σερί αγωνιστική στην ισπανική Λα Λίγκα, απολογισμός: 5 ισοπαλίες και 10 ήττες! Η Κάντιθ συνέχισε το σύνδρομο των ισοπαλιών, με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Σοσιεδάδ. Πέμπτο κολλητό «Χ» στο πρωτάθλημα, αγνοεί τη νίκη στις 14 (8 ισοπαλίες, 6 ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία!

Προγνωστικό: Γρανάδα και Κάντιθ έχουν ξεχάσει τη γεύση της νίκης, θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί το 2024. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο υψηλό Goal/Goal που προσφέρεται σε τιμή 2.00 στο Pamestoixima.

Αταλάντα – Σασουόλο (19:00) 

Η Αταλάντα επικράτησε εντός έδρας με το οριακό 1-0 απέναντι στη Λέτσε. Επέστρεψε άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετράει τρία τρίποντα στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέχει στο -4 από την τετράδα και τη Φιορεντίνα. Η Σασουόλο υπέστη εκτός έδρας ήττα λεπτομερειών με σκορ 1-0 από τη Μίλαν. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.65 στη Stoiximan.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (20:00) 

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ανοδική πορεία, διαλύοντας εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 6-0 την Κηφισιά. Αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Ο ΟΦΗ υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Συμπλήρωσε οκτώ σερί αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, τη δεδομένη χρονική περίοδο ο ΠΑΟΚ είναι ασταμάτητος. Πάμε με το combo bet 1+Over 2.5 Goals με απόδοση 1.70 στην Bet365.

ΠΗΓΗ: Sportbet.gr

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο