fbpx

Γρηγορίου: «Θέλουμε να πετυχαίνουμε πιο εύκολα γκολ…» (video)

Ο Γρηγορίου στον πάγκο του ΠΑΣ

Την ήττα στη Λεωφόρο γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας στην Cosmote TV, o τεχνικός των Ηπειρωτών ανέφερε ότι θέλει η ομάδα του να αρχίσει να πετυχαίνει πιο εύκολα γκολ, για να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, γιατί ερχόμασταν με δύο πάρα πολύ σημαντικές απώλειες κεντρικών αμυντικών. Προφανώς είναι δύσκολο στην παρούσα φάση για μας να παίζουμε χωρίς αυτούς, αλλά ήταν υποχρεωτικό γιατί είχαν συμπληρώσει κάρτες.

Παρ’ όλα αυτά, στο α’ ημίχρονο κλείσαμε αρκετά καλά τους διαδρόμους απέναντι σ’ έναν Παναθηναϊκό που έχει πάρα πολλές λύσεις και είναι ποιοτική ομάδα. Δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά πέτυχε το γκολ.

Στο β’ ημίχρονο ήταν γρήγορο και κρύο του γκολ Βιλένα στο 48′. Μετά τις τρεις αλλαγές προσπαθήσαμε κι εμείς να ρισκάρουμε να πετύχουμε ένα γκολ στο επιθετικό κομμάτι που δεν το είχαμε στο α’ ημίχρονο. Είχαμε δύο ευκαιρίες.

Γενικά θα έλεγα ότι θέλουμε να αυξήσουμε την ένταση στο παιχνίδι μας, κυρίως όμως θέλουμε να πετυχαίνουμε πιο εύκολα γκολ και να δημιουργούμε πιο πολλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ», είπε ο Γρηγορίου.




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο