fbpx

Εκόνγκ: «Το κλειδί είναι η βελτίωση»

Ουίλιαμ Εκόνγκ

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Εκόνγκ, έδωσε το «σύνθημα» για τη νέα χρονιά και την συνέχεια της σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Τον ΟΦΗ θα υποδεχθεί σε λίγη ώρα (Novasports Prime 20:00) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Εκόνγκ έθεσε τον τόνο για την απαιτητική συνέχεια μέσω της NOVA ώστε ο Δικέφαλος να ξεκινήσει με νίκη το 2024.

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2023 ευρισκόμενος μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας:
«Είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθησή μας ότι βρισκόμαστε στην κορυφή! Πιστεύουμε στις ιδέες του προπονητή μας και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη, αλλά είναι πολύ καλό ότι είμαστε πρώτοι, γιατί αυτό μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα. Να έχουμε περισσότερη πίστη στις δυνατότητές μας, για να παίζουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το αν η διακοπή στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ«Οταν νικάς, δεν θέλεις να σταματάς. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε χρειαζόμασταν και λίγη ξεκούραση. Οπως βλέπω στην προπόνηση, αυτό μας ωφέλησε, γιατί βγαίνει πολλή περισσότερη ενέργεια κι ένταση».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να συνεχίσει να είναι στην κορυφή: «Πρέπει να συνεχίσουμε να θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Αυτό είναι το κλειδί! Αυτό μας είπε κι ο προπονητής μας. Ηδη παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αλλά είναι ξεκάθαρο, και με βάση τα λεγόμενα του προπονητή μας, ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής βελτίωση και στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, αλλά και στις επιδόσεις μας. Ετσι θα συνεχίσουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις και θα διατηρηθούμε στην κορυφή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

Για τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, που μετρά οκτώ αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη: «Δεν πρέπει να κρίνουμε μια ομάδα από τα αποτελέσματά της μόνο. Πολλές φορές αυτό λειτουργεί ανάποδα. Οταν μια ομάδα δεν έχει νικήσει σε μεγάλη σειρά αγώνων, έχει υψηλό κίνητρο να αντιστρέψει την κατάσταση. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε ξεχάσει την πικρή γεύση, που μας άφησε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο ηττηθήκαμε και θέλουμε ρεβάνς. Θα μπούμε αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Super League Stoiximan