fbpx

Η Ζινσμπέργκερ και η σύζυγός της είχαν σπουδαία νέα…

Ζινσμπέργκερ

Τι υπέροχος τρόπος για να γιορτάσει την εορταστική περίοδο η Μανουέλα Ζινσμπέργκερ !

Συγκεκριμένα η τερματοφύλακας της Άρσεναλ αποκάλυψε, ότι η ίδια και η σύζυγός της Μαντλέν περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Το ζευγάρι μοιράστηκε τη χαρά του με τους φίλους τους στον λογαριασμό που διαθέτουν στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές υπέροχες φωτογραφίες τους να κρατούν ένα μικροσκοπικό ζευγάρι παπούτσια.

Η Ζινσμπέργκερ και η Μαντλέν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 και στηρίζουν η μία την άλλη στην καριέρα και την προσωπική τους ζωή. Η πρώτη είναι μία από τις καλύτερες τερματοφύλακες του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ η Μαντλέν είναι επιτυχημένη δικηγόρος.

“Ένα ξεχωριστό δώρο φέτος”, έγραψε το ζευγάρι σε μια κοινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

‘Η οικογένειά μας τώρα μεγαλώνει και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Το μικρό μωρό Zinsberger είναι καθ’ οδόν”, έγραφε το post του ζευγαριού…

Ποια είναι η Μανουέλα Ζινσμπέργκερ

Η Μανουέλα Ζινσμπέργκερ είναι μια Αυστριακή ποδοσφαιριστής, η οποία παίζει ως τερματοφύλακας για τη γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ στην Αγγλική Women’s Super League και για την εθνική ομάδα της Αυστρίας.

Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1995 στο Stockerau της Αυστρίας. Μεγάλωσε στο χωριό Niederhollabrunn της Κάτω Αυστρίας. Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο αρχικά στο LAZ Stockerau και από το 2009 στο AKA St. Pölten. Από το σχολικό έτος 2011/12 μετακόμισε στο νεοσύστατο Εθνικό Κέντρο Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο St. Pölten και σιγά σιγά το ταλέντο της φάνηκε και η καριέρα της απογειώθηκε.

Έχει κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματας και δύο Κύπελλα Αυστρίας με την SV Neulengbach. Επίσης, η Ζινσμπέργκερ έχει δύο πρωταθλήματα με την Bayern Munich και ένα FA Cup με την Arsenal. Ακόμα, είναι 95 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της. Το 2020 ανακηρύχθηκε η καλύτερη γυναίκα ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Αυστρία. Είναι η πρώτη τερματοφύλακας που κερδίζει αυτό το βραβείο στην Αυστρία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Sport Gossip