fbpx

Η ανακοίνωση των Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε για την αναβολή του Super Cup

Στιγμιότυπο αγώνα

Μια αόριστη ανακοίνωση και χωρίς να διευκρινίζουν τους ακριβείς λόγους της αναβολής του αγώνα, εξέδωσαν από κοινού η Γαλατασαράι με τη Φενέρμπατχσε και την τουρκική ομοσπονδία.

Όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα, το Super Cup της Τουρκίας που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, δεν έγινε ποτέ, λόγω της απαγόρευσης των διοργανωτών στους Τούρκους να φέρουν και να χρησιμοποιήσουν εθνικά τους σύμβολα.

Η ανακοίνωση των δυο συλλόγων, αναφέρει:

«Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τους συλλόγους μας διοργανώσαμε γιορτή στο εξωτερικό με τέτοιο τρόπο που θα συνεισέφερε στην εικόνα και τις αξίες του τουρκικού ποδοσφαίρου και των συλλόγων μας.

Το Süper Kupa που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:45 αναβλήθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ως αποτέλεσμα κοινής απόφασης που λάβαμε με τους συλλόγους λόγω κάποιων προβλημάτων στη διοργάνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τους σχετικούς φορείς και διοργανωτές της οικοδέσποινας χώρας για τις προσπάθειες που έγιναν για τη διεξαγωγή του Süper Kupa.

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Τουρκίας, Φενέρμπαχτσε, Γαλατασαράι»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο