fbpx

Ολυμπιακός: Αυτά ζήτησε ο Κούγιας στο ΔΣ της Λίγκας, τι είπε για παράνομο στοιχηματισμό και εκλογές

Ολυμπιακός: Αυτά ζήτησε ο Κούγιας στο ΔΣ της Λίγκας, τι είπε για παράνομο στοιχηματισμό και εκλογές

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα του παράνομου στοιχηματισμού, αλλά και στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο του Συνεταιρισμού.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της πειραϊκής ΠΑΕ κατέθεσε πρόταση να δηλώσει η Λίγκα υποστήριξη κατηγορίας κατά όλων των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων που θα κατηγορηθούν γιατί διέπραξαν κακουργηματικές πράξεις και εμπλέκονται στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων.

«Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για αυτή την τεράστια για το ποδόσφαιρο υπόθεση. Ο Ολυμπιακός προτείνει να παραστεί η Λίγκα προς υποστήριξη κατηγορίας σε αυτή την υπόθεση και όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να πάρουν θέση για να δει ο κόσμος ποιος θέλει την πραγματική κάθαρση του ποδοσφαίρου», ανέφερε ο Κούγιας, ο οποίος στην συνέχεια ζήτησε να γίνει άμεσα προσδιορισμός των επόμενων εκλογών για να υπάρξει πρόεδρος στον Συνεταιρισμό και παρουσία στην ΕΠΟ.

«Ο κύριος Μαρινάκης έφερε πρωτοφανή ποσά στον συνεταιρισμό ως χορηγίες, ενώ έβαλε λεφτά στα ταμεία των ΠΑΕ περιορίζοντας το χαράτσι της ΕΠΟ προς το συμφέρον των ομάδων. Ποιος θα είναι τώρα ο Πρόεδρος; Θα είναι ένας από τους Προέδρους των άλλων τριών για να πάρουν την ευθύνη ή ένα κολλητήρι χωρίς ήθος όπως ο Μπαλτάκος;» αναρωτήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, χωρίς να πάρει κάποια απάντηση.

Τέλος, ο Κούγιας ανέφερε πως η Κάτια Κοξένογλου, ως αναπληρώτρια πρόεδρος, πρέπει να παραστεί στην κηδεία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο