fbpx

Γκουαρντιόλα: «Χάρη στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου»

Γκουαρντιόλα: «Χάρη στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης γίναμε πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του τόνισε πως οι αποκλεισμοί της Σίτι ήταν ο λόγος που πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είπα στην ομάδα: ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι η Κωνσταντινούπολη, δεν είναι η Ίντερ. Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι η Μονακό, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Λιόν.

Είναι ο τελικός με την Τσέλσι που χάσαμε και τα τελευταία λεπτά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πονούσε εκείνη την ώρα αλλά δεν πονάει τώρα. Αυτό μας βοήθησε και μας βοήθησε να κερδίσουμε την Ίντερ. Είναι μια διαδικασία.

Οι μεγάλοι σύλλογοι το έχουν συνηθίσει, αλλά για εμάς ήταν νέο, να νιώθουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού, ότι μπορούμε να κερδίσουμε…

Έχω την αίσθηση ότι η δουλειά έχει ήδη γίνει. Νόμιζα ότι είχε γίνει μετά το Champions League, αλλά δεν είχαμε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, δεν είχαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων… Τώρα Είναι ωραίο να βλέπεις τα πέντε τρόπαια εκεί και τον κόσμο να βγάζει φωτογραφίες

Δεν είναι μόνο να φέρεις τον Πεπ και να γίνει αμέσως. Είναι μια διαδικασία για να το αλλάξεις. Άλλες φορές ήμασταν πιο κοντά και άλλες πιο πίσω, αλλά τελικά είναι μια διαδικασία.

Εδώ φτάνουμε να τελειώσουμε οκτώ χρόνια δουλειάς με πολλές απογοητεύσεις, αλλά είναι μέρος της ζωής και του αθλητισμού. Μας κάνει να νιώθουμε “εντάξει, πάμε για το τελευταίο” και οι παίκτες το έκαναν ξανά.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο