fbpx

Μαν. Γιουνάιτεντ: Σκέψεις για κατεδάφιση του «Ολντ Τράφορντ» και κατασκευή νέου γηπέδου

Μαν. Γιουνάιτεντ: Σκέψεις για κατεδάφιση του «Ολντ Τράφορντ» και κατασκευή νέου γηπέδου

Πιθανή είναι η κατεδάφιση του «Ολντ Τράφορντ» και η κατασκευή νέου γηπέδου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Τelegraph», βάσει του οποίου ο CEO της Populous, Κρις Λι, της εταιρείας που έχει αναλάβει την κατάρτιση του πλάνου ανακατασκευής του «Ολντ Τράφορντ» πρότεινε στους Γκλέιζερς και το νέο συνιδιοκτήτη τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράντκλιφ, την κατεδάφιση και την κατασκευή ενός γηπέδου στη θέση του τωρινού, μια και εκτιμούν ότι θα είναι πιο συμφέρον από πολλές πλευρές, παρά το μεγαλύτερο κόστος.

Εκτιμάται, δηλαδή, ότι ένα νέο γήπεδο θα μπορούσε να φέρει κέρδη 2 δισ. λιρών στους «κόκκινους διαβόλους», ενώ η ανακατασκευή της τωρινής τους έδρας θα κόστιζε στον σύλλογο περισσότερα από 800 εκατ. λίρες σε ένα διάστημα οκτώ ετών.

Παράλληλα, υπάρχει μεγάλος χώρος στο σημείο, συνεπώς θα μπορούσε να γίνει το νέο γήπεδο, χωρίς να πρέπει πρώτα να γκρεμιστεί το παλιό, με τον Κρις Λι να σημειώνει: «Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το υπάρχον έδαφος όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οικοδομικές εργασίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μειωθούν τα έσοδα της αγωνιστικής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο