fbpx

Σκύβαλος: «Θα είναι μια αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο»

Σκύβαλος: «Θα είναι μια αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο»

Ο Μανώλης Σκύβαλος μίλησε για τον δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που συμμετέχει ο Άγιος Νικόλαος, ενώ τόνισε πώς έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

«Θεωρώ ότι ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος της Γ’ Εθνικής, υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες, θα είναι μια αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος και για την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Από κει και πέρα όσον αφορά τη δική μας ομάδα θεωρώ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, υπάρχει ποιότητα και πιστεύω πώς στο β’ γύρο με την κατάλληλη δουλειά, η ομάδα θα είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής, που πρόσφατα επέστρεψε στον πάγκο του Αγίου Νικολάου.

Για το τι θα δούμε στη συνέχεια από τον Άγιο Νικόλαο, ο Σκύβαλος ανέφερε τα εξής: «Ο ΑΟΑΝ σε κάθε παιχνίδι παίζει για τη νίκη. Όπου και να πηγαίνουμε θα παίζουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι θα σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται κι από εκεί κι έπειτα να αποδίδουμε παιχνίδι με παιχνίδι, καλύτερο ποδόσφαιρο».

Τέλος, για τα μεταγραφικά, τόνισε: «Στις μεταγραφές μην περιμένετε να γίνουν πολλά πράγματα γιατί όπως είπα υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ, έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά από τους ανθρώπους της ομάδας στη στελέχωση. Αν γίνουν αλλαγές, θα γίνουν κάποιες ελάχιστες προσθαφαιρέσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο