fbpx

Λουτσέσκου: «Τελειώσαμε άριστα τη χρονιά, αλλά αυτό δεν με χαλαρώνει»

Λουτσέσκου: «Τελειώσαμε άριστα τη χρονιά, αλλά αυτό δεν με χαλαρώνει»

Λίγες ημέρες στο Βουκουρέστι θα περάσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει Χριστουγέννων, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο και να τονίζει ότι δεν χαλαρώνει καθόλου, παρά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τις επιτυχίες στην Ευρώπη.

«Είναι ωραία αίσθηση, τελειώσαμε άριστα τη χρονιά, μια μεγάλη περίοδος έξι μηνών που άρχισε από το καλοκαίρι.

Αλλά αυτό δεν με χαλαρώνει, αντίθετα, δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, οι σκέψεις μου δεν είναι για την ευτυχία των Χριστουγέννων», είπε ο Ρουμάνος προπονητής.

Από εκεί και πέρα, ανέφερε: «Κάθε φορά που υπάρχει κάτι σχετικά με τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ τιμωρούνταν. Μας πήραν έναν τίτλο που κατακτήσαμε στο γήπεδο, χάσαμε ένα Κύπελλο από μεγάλα λάθη των διαιτητών. Χρόνο με το χρόνο παίζαμε αγώνες χωρίς θεατές, αλλά αυτή τη φορά δεν κάναμε τίποτα εμείς ως ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε αυτή την ιστορία σε κάτι θετικό για να παρακινήσουμε ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Παίξαμε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι, στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό, στην ΑΕΚ, με γεμάτα γήπεδα. Αυτή τη φορά θα παίξουμε χωρίς θεατές. Θα είναι ένα μειονέκτημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα άλλο κίνητρο, μια κατάσταση ευημερίας, δύναμης, για να παίρνουμε το μέγιστο από κάθε αγώνα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο