fbpx

Περιζήτητος ο Μπερνάρ, λένε οι Βραζιλιάνοι

Περιζήτητος ο Μπερνάρ, λένε οι Βραζιλιάνοι

Ενδιαφέρον από πολλές ομάδες φαίνεται ότι προκύπτει σχετικά με τον Μπερνάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «Noataque.com.br», ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο συλλόγων της πατρίδας του όσο και ομάδων από το Μεξικό, τις ΗΠΑ και την Τουρκία.

Το συμβόλαιο του 31χρονου άσου με τους «πράσινους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, την ίδια στιγμή που ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Καετάνο, διέψευσε τις φήμες που θέλουν και τον εν λόγω σύλλογο να ενδιαφέρεται για τον Μπερνάρ.

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Αυτό μπορώ να πω. Ιδίως γιατί έχει συμβόλαιο. Αν κάποια στιγμή εκφράσει πραγματικά την επιθυμία του να έρθει, έχω πολύ καλή σχέση και με τον ατζέντη του.

Αν ο σύλλογος και ο ίδιος καταλάβουν ότι είναι πραγματικά το καλύτερο και για τους δύο, θα είναι εκπληκτικό. Δεδομένου του παρελθόντος του εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ευπρόσδεκτος. Πάντα θέλουμε τους καλύτερους εδώ. Πάντα. Πρέπει όμως να δούμε και τι ταιριάζει με το μπάτζετ του κλαμπ. Αυτή είναι μία άλλη συζήτηση», είπε ο Καετάνο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο