fbpx

Η… μακάβρια διαμαρτυρία των οπαδών της Λοριάν

Η… μακάβρια διαμαρτυρία των οπαδών της Λοριάν

Εναν πρωτότυπο και συνάμα… μακάβριο τρόπο, επέλεξαν οι οπαδοί της Λοριάν, προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους, για την εφετινή πορεία του συλλόγου!

Οι «Merlus Ultras 1995», όπως ονομάζονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, πέταξαν 400 (!) κιλά νεκρά ψάρια μπροστά στην είδοσο του προπονητικού κέντρου, ενώ στο πανό που κρατούσαν αναγραφόταν η φράση «ψόφια όπως κι εσείς»!

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» ήταν η εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Μπρεστ, ενώ ύστερα από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στη 17η θέση με 12 βαθμούς και χωρίς νίκη στις τελευταίες 14 αναμετρήσεις (εννιά ήττες και πέντε ισοπαλίες).

Μάλιστα, οι οπαδοί της Λοριάν είχαν ενημερώσει για την δράση τους, καθώς στην ιστοσελίδα που διατηρούν στο διαδίκυτο, ανήρτησαν το ακόλουθο μήνυμα:

«Τελευταίος αγώνας του 2023, και τα ταξίδια απαγορεύονται. Μετά την νέα ντροπιαστική ήττα (σ.σ. και ο χαρακτηρισμός είναι ευγενικός) της ομάδας μας, διοργανώνεται δράση μπροστά στο Κερλίρ μετά τον αγώνα από γύρω στα είκοσι μέλη.

Μπροστά από την πύλη θα τοποθετηθούν 400 κιλά ψάρια. Άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται και δεν σέβονται τον θεσμό της Λοριάν, ας απομακρυνθούν από τον σύλλογό μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο