fbpx

Ζήτησε μεταγραφές ο Μελ…

Ζήτησε μεταγραφές ο Μελ…

Ο ΟΦΗ έχασε και από τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέντευξη Τύπου ο Πέπε Μελ ζήτησε τη μεταγραφική ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου.

«Τώρα είναι η περίοδος των μεταγραφών, η ομάδα θέλει εξτρέμ, στόπερ και σήμερα είναι το απίστευτο ότι είχαμε μόνο έναν επιθετικό σε μια 20άδα.

Είναι δύσκολο για έναν προπονητή να μην έχει επιθετικογενείς παίκτες στον πάγκο, αλλά είναι η πραγματικότητα. Όμως, έστω και έτσι, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε», είπε ο Ισπανός προπονητής.

Και πρόσθεσε ο Μελ: «Για μένα αυτό το παιχνίδι είναι ίδιο με αυτό του Άρη. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας γιατί πιστεύω ότι η ομάδα με την μπάλα στα πόδια είναι καλή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά όταν χάνουμε την μπάλα είχαμε πολύ χώρο στην πλάτη μας και πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.

Είμαι μόνο μια εβδομάδα, σήμερα είναι η έβδομη μέρα που βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Έχω κάνει μόνο τρεις σημαντικές προπονήσεις για να μεταδώσω αυτό που θέλω. Οι παίκτες θέλουν να μάθουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, το πρόβλημα είναι η ισορροπία».

Τέλος, για το αν έχει τους παίκτες να υποστηρίξουν τον τρόπο παιχνιδιού του, σχολίασε: «Το πιστεύω γιατί υπάρχουν παίκτες όπως οι Νέιρα, Τοράλ, Γκαγιέγκος που νιώθουν καλά μέσα στο γήπεδο. Ξαναλέω, το πρόβλημα είναι η ισορροπία, όταν χάνουμε την μπάλα ώστε ή να πρεσάρουμε ψηλά ή να έχουμε γρήγορες επιστροφές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο