fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0: Κατέβασε ρολά ο Καπίνο, παρέμεινε ουραγός ο «Αγιαξ»

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-0: Κατέβασε ρολά ο Καπίνο, παρέμεινε ουραγός ο «Αγιαξ»

Ο Στέφανος Καπίνο με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες, καθώς η ομάδα του Αγρινίου απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας 1.

Στο 13’ ο Ροσέρο με ωραία πάσα έβγαλε τον Τζίμα απέναντι από τον Καπίνο, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είχε βγει έγκαιρα και απέκρουσε. Στο 21’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία. Ο Μπάλαν σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως και πάλι ο Καπίνο κατέβασε ρολά.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 34’. Μετά εκτέλεση κόρνερ του Φεντερίκο Ντουάρτε, ο Μπρούνο Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά με τον Σόρια να διώχνει σχεδόν πάνω στη γραμμή. Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό.

Στο 39’ ο Ροσέρο βγήκε απέναντι στον Καπίνο και αντί να τελειώσει τη φάση επέλεξε να περάσει τον Μλάντεν, όμως ο αμυντικός του Παναιτωλικού κατάφερε να τον κόψει.

Χωρίς αλλαγές

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 54’. Το σουτ του Ροσέρο ήταν άστοχο, ενώ στο 60’ ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει. Ο Φρ. Ντουάρτε σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να αλλάζει πορεία μετά από κόντρα και να κατευθύνεται προς τα δίχτυα. Παρ’ όλα αυτά, ο Κλέιμαν κατάφερε και έδιωξε με το ένα χέρι!

Στο 68’ ο ΠΑΣ σκόραρε με τον Μπάλαν, αλλά ο Παμλίδης που τον τροφοδότησε ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Χάρης Μαυρίας μπήκε αλλαγή στο 70’, στο 80’ αντίκρυσε την πρώτη κίτρινη κάρτα και στο 82’ τη δεύτερη με αποτέλεσμα να αποβληθεί, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Τη δεύτερη κάρτα την είδε επειδή πάτησε τον Εραμούσπε.

Στο 85’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Χουάνπι, μετά από σουτ του Κόντε. Παράβαση πάντως δεν υπήρχε.

Ο Καπίνο κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό και στο 91’, καθώς απέκρουσε το σουτ του Ροσέρο.

Γκολ:

Διαιτητής: Κ. Περράκης (Αθηνών)

Κόκκινη: 82’ Μαυρίας

Κίτρινες: Ροσέρο, Τσαούσης /Μπαλντασάρα, Μπ. Ντουάρτε,

ΠΑΣ: Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (76’ Κιάκος), Καραχάλιος, Γκίνο (90’ Ριένστρα), Παμλίδης, Ροσέρο, Τζίμας (74’ Λεό Μπατίστ), Μπάλαν (76’ Κόντε).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μλάντεν (70’ Σενγκέλια), Μπ. Ντουάρτε, Μάλης, Τορεχόν, Χατζηθεοδωρίδης, Μπαλτασάρα (75’ Πέρεθ), Χουάνπι (90’ Χουάνπι), Λιάβας, Πέδρο Ζοάο (75’ Καρέλης), Ντούαρτε Φρ. (70’ Μαυρίας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο